mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Nu se poate sterge Dosare vechi de utilizator

Reply

Thread Tools
Old 4 iulie 2009, 18:25
Noile state Group

Salut Sunt nou pe aici am fost utilizaţi acelaşi computer acum, în ultimii 5 ani. Are un magazin biult o cu un AMD sepron 2300 + procesor şi 80gig HD. de memorie este de aproximativ 500MEGS.

Problema am cu ce este am reinstalat XP Pro câteva ori şi am observat de dosare vechi de la meu anterior de utilizare este încă de pe hard-disk. Acestea au scris, negru şi care ocupă un numar destul de mare de spatiu.

Exista doar 2 utilizatorii de pe ea şi eu şi prietenele mele amândoi avem admin cu drepturile noastre in parte de la computer.

Am fost încercarea de a şterge vechiul utilizator dosare, dar merge atât de departe, atunci spune că nu se poate sterge accesul este interzis.

există o cale de a le şterge de spaţiu dragul te rog.

Vă mulţumim anticipat
Old 5 iulie 2009, 12:33
Moderator Group

Veţi dori să fac o copie de siguranţă înainte de a şterge aceste în cazul în care ceva nu merge bine.
Acest lucru nu este sugerat să utilizaţi pe orice fişier, dacă nu sunt 100% sigur ce este.

Boot în Safe Mode

Conectaţi-vă la contul de obicei.

Pentru a avea control complet al unui fişier:
  • Click dreapta pe fişier, selectaţi Proprietăţi.
  • Faceţi clic pe Securitate tab-ul, apoi faceţi clic pe numele de utilizator.
  • Faceţi clic pe Editare, Apoi faceţi clic pe numele de utilizator de pe ecran apar
  • Bifaţi caseta de marcat Control total sub titlul permite
  • OK din toate casetele de dialog.
  • Acum ar trebui să puteţi să ştergeţi fişier (e)
Notă: Dacă aceasta nu funcţionează, încercaţi din cont de administrator.

Old 5 iulie 2009, 13:47
Grupul de donator

Ştiu că răul sortate o pentru tine, l-am văzut mai devreme. Dar downage pierdut postul meu şi "viitorul post de referinţă" Deci, aici se duce-o:

În viitor reformat vă conduce atunci când efectuaţi o reinstalaţi (este o opţiune în acest proces) în acest fel de HDD va fi sters curat de tot, şi de sisteme de operare poate merge pe curat.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.