menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Nemožno odstrániť Staré užívateľské zložky

Reply

Thread Tools
Old 4. júla 2009, 18:25
Nový člen skupiny

Default Nemožno odstrániť Staré užívateľské zložky

Ahoj jsem tady nová jsem používal rovnaký počítač hneď za posledných 5 rokov. Jej obchod biult jedno s sepron AMD 2300 + procesoru a 80gig HD. pamäť je asi 500MEGS.

Problém som sa, že je musel jsem přeinstalovat XP pre pár krát a všimol staré zložky z mojich predchádzajúcich používanie je stále na pevný disk. Tie sú čierne a písania, ktoré zaberajú docela dost miesta.

Existujú iba 2 užívatelia na nej sám a mojej kamarátky a máme obaja s admin právami v našej časti počítača.

Bol som sa snaží odstrániť staré užívateľské zložky, ale to ide tak ďaleko potom hovorí, nemôže zmazať prístup bol odmietnutý.

Existuje spôsob, ako vypustiť im priestor pre záujmu prosím.

Ďakujem vopred
Old 5. júla 2009, 12:33
Moderátor skupiny

Budete chcieť urobiť zálohu pred zmazaním je v prípade, že sa niečo pokazí.
To nie je navrhnuté pre použitie na ľubovoľný súbor, ak si nie ste 100% istí, čo to je.

Spustiť Núdzový režim

Prihláste sa do svojho bežného účtu.

Ak chcete mať plnú kontrolu súboru:
  • Kliknite pravým tlačidlom na súbor, vyberte Vlastnosti.
  • Kliknite na Bezpečnosť kartu, potom kliknite na svoje používateľské meno.
  • Kliknite Upraviť, Potom kliknite na svoje používateľské meno na pop až obrazovku
  • Začiarknite políčko označené Úplné konania podľa čísla umožňujú
  • OK zo všetkých dialógových oknách.
  • Teraz by ste mali byť schopní vymazať súbor (y)
Poznámka: Ak toto nefunguje, skúste to z účtu správcu.

Old 5. júla 2009, 13:47
Darcu Skupina

Viem, že zlo je řazený k vám, videl som, čo nastane skôr. Ale downage stratil post a moje "budúce post" Tak tady je to:

V budúcnosti naformátujte disky, keď urobíme preinštalujte (je to voľba v procese), tak HDD sa otrela o všetko čisté a OS môže ísť o čistý.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
E-mail triedenie a zložiek Paul4763 Email, VoIP & IM Diskusia 2 30.září 2009 10:47
Zložky v HD proměnil Klastre Shaltkalvis Drives & Removable Media 1 17. augusta 2009 05:10
Nemožno odstrániť niektoré zložky tomthedrummer1992 Operačné systémy Windows 1 15 júna 2008 04:50
Nedá sa odstrániť starý profil užívateľa g28469b Operačné systémy Windows 2 10. januára 2008 19:01
Nevyžiadaný Šanony Jayu Operačné systémy Windows 1 17. august 2007 15:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.