![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem tady nová jsem používal rovnaký počítač hneď za posledných 5 rokov. Jej obchod biult jedno s sepron AMD 2300 + procesoru a 80gig HD. pamäť je asi 500MEGS. Problém som sa, že je musel jsem přeinstalovat XP pre pár krát a všimol staré zložky z mojich predchádzajúcich používanie je stále na pevný disk. Tie sú čierne a písania, ktoré zaberajú docela dost miesta. Existujú iba 2 užívatelia na nej sám a mojej kamarátky a máme obaja s admin právami v našej časti počítača. Bol som sa snaží odstrániť staré užívateľské zložky, ale to ide tak ďaleko potom hovorí, nemôže zmazať prístup bol odmietnutý. Existuje spôsob, ako vypustiť im priestor pre záujmu prosím. Ďakujem vopred |
|
| |||
| |||
| Budete chcieť urobiť zálohu pred zmazaním je v prípade, že sa niečo pokazí. To nie je navrhnuté pre použitie na ľubovoľný súbor, ak si nie ste 100% istí, čo to je. Spustiť Núdzový režim Prihláste sa do svojho bežného účtu. Ak chcete mať plnú kontrolu súboru:
|
|
| |||
| |||
| Viem, že zlo je řazený k vám, videl som, čo nastane skôr. Ale downage stratil post a moje "budúce post" Tak tady je to: V budúcnosti naformátujte disky, keď urobíme preinštalujte (je to voľba v procese), tak HDD sa otrela o všetko čisté a OS môže ísť o čistý. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| E-mail triedenie a zložiek | Paul4763 | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 30.září 2009 10:47 |
| Zložky v HD proměnil Klastre | Shaltkalvis | Drives & Removable Media | 1 | 17. augusta 2009 05:10 |
| Nemožno odstrániť niektoré zložky | tomthedrummer1992 | Operačné systémy Windows | 1 | 15 júna 2008 04:50 |
| Nedá sa odstrániť starý profil užívateľa | g28469b | Operačné systémy Windows | 2 | 10. januára 2008 19:01 |
| Nevyžiadaný Šanony | Jayu | Operačné systémy Windows | 1 | 17. august 2007 15:17 |
| Thread Tools | |
| |