мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Не може се избрисати Старе Усер Мапе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. јули 2009, 18:25
Нови члан групе

Default Не може се избрисати Старе Усер Мапе

Здраво ја сам нови овде сам био користећи исто рачунар сада у задњих 5 година. Њена трговина биулт једну са сепрон АМД 2300 + процесор и 80гиг ХД. меморије је око 500МЕГС.

Имам проблема са њом је имао сам реинсталлед КСП Про пар пута и приметио старе фасцикле из моје претходне употребу је још увек на чврстом диску. Ови су црне писање и узимање прилично много простора.

Постоје само 2 корисника на њу себе и моје девојке и ми оба са админ права у нашем делу рачунар.

Ја сам био тежак за избрисати стари кориснички фолдери али то иде тако далеко, каже онда не могу избрисати Аццесс ис дениед.

постоји начин да се простор за брисање их ради молим.

Хвала вам унапред
Old 5. јули 2009, 12:33
Модератор / ица групе

Те воља оскудица да изврши бацкуп пре брисању тих, у случају да нешто пође криво.
То се не препоручује користити на било коју датотеку осим ако сте 100% сигуран шта је то.

Боот у Сафе Моде

Пријавите се у ваш уобичајени рачун.

Узети потпуну контролу над датотеком:
  • Десним тастером миша кликните датотеку, изаберите Особине.
  • Кликните Сигурност картицу, а затим кликните на своје корисничко име.
  • Кликните Уреди, А онда кликните на своје корисничко име на поп-уп екран
  • Означите оквир означен Фулл Цонтрол под насловом допустити
  • ОК из свих дијалошких оквира.
  • Сада би требало да буде у могућности за избрисати датотеку (е)
Напомена: Ако се то не ради, покушајте с администраторски налог.

Old 5. јули 2009, 13:47
Донаторска Група

Знам зло редају се за вас, видела сам и раније. Али доунаге изгубио свој пост и моје "касније посту" Тако то иде овде:

У будућности реформатизовати Ваше дискови када направити наново (то је опција у процесу) ХДД тај начин ће се избрисала све чисто, а ОС могу отићи на чист.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Е-пошта Сортирање и фасцикле Паул4763 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 30. Јул 2009 10:47
Мапе у ХД претворена у Цлустерс Схалткалвис Дривес & Измјењиви медији 1 17 аугуст 2009 05:10
Не могу избрисати неке фасцикле томтхедруммер1992 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 15. јуна 2008 04:50
Не може се избрисати стари кориснички профил г28469б Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 10 јануар 2008 19:01
Нел̌ељених Мапе Јаыу Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 17 аугуст 2007 15:17
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц