менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Не вдається видалити старого користувальницьких папок

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 липня 2009, 18:25
Нові члени групи

Default Не вдається видалити старого користувальницьких папок

Привіт я новий тут я використовував той же комп'ютер зараз за останні 5 років. Його одного магазину архіву по з sepron AMD 2300 + процесор і 80gig HD. Пам'ять про 500MEGS.

У мене проблема з ним я перевстановити XP Pro пару раз, і зауважив, що старі папки з моїх попередніх використовувати все ще знаходиться на жорсткому диску. Вони мають чорну письмовій формі і беручи вгору досить багато місця.

Є тільки 2 користувачів на ній я і моя подруга, і ми обидва з правами адміністратора в нашій частині комп'ютера.

Я намагався видалити старі користувача папки, але це заходить так далеко, то говорить, що не може видалити доступі буде відмовлено.

Чи є спосіб видаляти їх космічної ради будь ласка.

Спасибо заранее
Old 5 липня 2009, 12:33
Модератор групи

Ви хочете зробити резервну копію перед видаленням їх у разі щось піде не так.
Це не запропонував використовувати на будь-який файл, якщо ви на 100% впевнений, що це таке.

Завантажте Безпечний режим

Увійти у ваш звичайний обліковий запис.

Щоб отримати повний контроль над файлу:
  • Клацніть правою кнопкою на файл, виберіть Властивості.
  • Натисніть Безпека вкладку, а потім на ваше ім'я користувача.
  • Натисніть Змінити, Потім натисніть на ваше ім'я користувача на спливаючому екрані
  • Встановіть прапорець Повний доступ під дозволити статті
  • О. К. з усіх діалогових вікнах.
  • Тепер ви повинні мати можливість видалити файл (и)
Примітка: Якщо це не працює, спробуйте з моїм обліковим записом адміністратора.

Old 5 липня 2009, 13:47
Донор групи

Я знаю, зло відсортовано це за вас, я бачив раніше. Але downage втратили свій пост і мої "майбутні пост довіднику" Так ось він йде:

У майбутньому переформатування ваші диски, коли ви перевстановіть (це опція в процесі) таким чином, на жорсткому диску будуть знищені чистої все, і система може йти про чистий.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Електронна пошта сортування та папок Paul4763 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 30 вересня 2009 10:47
Папки в HD перетворився Кластери Shaltkalvis Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 17 серпня 2009 05:10
Не вдається видалити деякі папки tomthedrummer1992 Операційні системи Windows 1 15 червня 2008 04:50
Не вдалося видалити старий профіль користувача g28469b Операційні системи Windows 2 10 січня 2008 19:01
Непотрібні папки Jayu Операційні системи Windows 1 17 серпня 2007 15:17
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.