![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт я новий тут я використовував той же комп'ютер зараз за останні 5 років. Його одного магазину архіву по з sepron AMD 2300 + процесор і 80gig HD. Пам'ять про 500MEGS. У мене проблема з ним я перевстановити XP Pro пару раз, і зауважив, що старі папки з моїх попередніх використовувати все ще знаходиться на жорсткому диску. Вони мають чорну письмовій формі і беручи вгору досить багато місця. Є тільки 2 користувачів на ній я і моя подруга, і ми обидва з правами адміністратора в нашій частині комп'ютера. Я намагався видалити старі користувача папки, але це заходить так далеко, то говорить, що не може видалити доступі буде відмовлено. Чи є спосіб видаляти їх космічної ради будь ласка. Спасибо заранее |
|
| |||
| |||
| Ви хочете зробити резервну копію перед видаленням їх у разі щось піде не так. Це не запропонував використовувати на будь-який файл, якщо ви на 100% впевнений, що це таке. Завантажте Безпечний режим Увійти у ваш звичайний обліковий запис. Щоб отримати повний контроль над файлу:
|
|
| |||
| |||
| Я знаю, зло відсортовано це за вас, я бачив раніше. Але downage втратили свій пост і мої "майбутні пост довіднику" Так ось він йде: У майбутньому переформатування ваші диски, коли ви перевстановіть (це опція в процесі) таким чином, на жорсткому диску будуть знищені чистої все, і система може йти про чистий. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Електронна пошта сортування та папок | Paul4763 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 30 вересня 2009 10:47 |
| Папки в HD перетворився Кластери | Shaltkalvis | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 17 серпня 2009 05:10 |
| Не вдається видалити деякі папки | tomthedrummer1992 | Операційні системи Windows | 1 | 15 червня 2008 04:50 |
| Не вдалося видалити старий профіль користувача | g28469b | Операційні системи Windows | 2 | 10 січня 2008 19:01 |
| Непотрібні папки | Jayu | Операційні системи Windows | 1 | 17 серпня 2007 15:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |