по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Можете да изтриете скритата Recycler Бин В Backup файла

Reply

Нишка Инструменти
Old 2-ри декември 2007, 23:12
Новите държави Група

Default Можете да изтриете скритата Recycler Бин В Backup файла

И така, аз трябваше да преформатирате два пъти, тъй като си купих моя компютър. Най-новите резервен файл е прост, просто е собственост върху файловете и ги заличава, чиста и проста. Първият резервен файл, обаче, е малко над една година и аз съм в състояние да се заличи една от скритите recycler кошчета под моята резервна \ recycler директория и да получа същата грешка всеки път: "не може да заличи dc22: достъпът е отказан . Уверете се, че файлът не е пълна или пишете защитени. "

Аз съм с много проблеми с това глупаво нещо. Аз като зададете папка, за да ми покаже всички скрити файлове / папки, както и система за скрити папки и какво ли не. Това recycler бен още появи празен, но по някаква причина, когато се Кликнете с десния бутон и да проверите имота, той все още има 39 файла и 50 папки в нея, ammounting да 70mb пространство. Мястото не е проблем очевидно, но много бих искал просто да се отървете от този досаден папка и това е единственото, което ме спира.

Аз сте опитвали претендира собственост. Аз сте опитвали движение на DOS ред чрез Start> Run> CMD и изтриване на файлове по този начин. Проблемът е, че компютърът не може да намери всички файлове, за да изтриете.

Ако някой знае как да отиде за определяне на това бих много благодарен. В "всички знаят" компютър techs в шлюза и Microsoft просто да предложа неща, които вече са обяснени от тях са опитвали.

(И да, аз се опитах движение на DOS ред за изтриване на файлове, докато сложи край на процеса Explorer.exe временно, но няма късмет там един от двамата.)
Old 2-ри декември 2007, 23:53
Новите държави Група

*** АКТУАЛИЗАЦИЯ ***

Бях в състояние да направи някои progess през DOS.

Имам в директорията намира в C: \ ми подкрепление \ recycler \ S-1-5-21 ... и т.н. \

Бях в състояние да изтрие всички файлове, съдържащи се в тази директория, но това, което е над лявата е по-директории (като dc22, dc8, dc9 и др.)

Аз съм в състояние да влязат тези директории чрез DOS все пак, когато се опитвам достъпът е отказан. Когато се опитате да изтриете тези поддиректории, той казва на системата не може да намери определен файл.

Така че аз съм до само поддиректории по-малко, но те са тези, които като мен всички проблеми на първо място аз вярвам. Всяка помощ е ценена.
Old 3-ти декември 2007, 01:05
Модератор Група

Ако можеш да ми дадеш точен целия път към всеки от тях може да е в състояние да им помогне.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Изтриване на всички мои наистина стар резервната директории? bala48225 Общи Софтуер Чат 2 2-ри август 2009 18:38
Защо не мога да изтрия този странен тип файл изключване на моя USB? Scottuk Windows операционни системи 3 5-и парламентарен Юни 2009 00:46
Помощ изтриете. Flv файл dhawalmkt Общи Софтуер Чат 4 8 октомври 2008 21:01
MS Excel файла Backup Creios Офис Suites & Приложения 3 30 април 2008 година 01:54
PLEASE HELP! можете да изтриете файла лошо!? Canadian2199 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 3 11 Сеп 2007 03:59
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc