menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Nelze odstranit skrytá recyklátor Bin Při zálohování souborů

Reply

Thread Nástroje
Old 2.prosince 2007, 23:12
Nový člen skupiny

Default Nelze odstranit skrytá recyklátor Bin Při zálohování souborů

Takže jsem musel přeformátovat dvakrát, protože jsem koupil počítač. Zatím poslední záložní soubor byl jednoduchý, prostě jsem vzal vlastnictví souborů a vypouští je, čistý a jednoduchý. První zálohy, je však o něco více než rok starý a jsem schopna odstranit jedna ze skrytých recyklátor koše pod mým záložní \ recyklátor adresář a dostanu stejnou chybu pokaždé: "dc22 nelze odstranit: přístup byl odepřen . ujistěte se, že soubor není plný nebo napsat chráněna. "

Já jsem s mnoha problémy s touto stupidní věc. I've Moje složka ukázat všechny skryté soubory / adresáře, stejně jako skryté systémové složky a kdoví co ještě. To recyklátor bin ještě ukáže prázdný, ale z nějakého důvodu, když pravým tlačítkem myši a zkontrolujte vlastnosti, je stále ještě 39 souborů a 50 adresářů v něm ammounting na 70MB prostoru. Prostor není samozřejmě problém, ale já bych moc chtěl jen zbavit se této otravné složku a je to jediná věc, co mě zastavit.

Jsem se pokusil tvrzením vlastnictví. Jsem se pokusil systémem DOS prompt přes Start> spustit> cmd a mazání souborů, které cestou. Problém je v tom, že počítač nemůže najít nějaké soubory smazat.

Pokud někdo ví, jak to chodí stanovení tohoto bych moc vděčný. O "all-vědomím" počítač technici na bránu a Microsoft prostě naznačují to, co jsem již vysvětlil nich jsem se pokusila.

(A ano, jsem se pokusil systémem DOS prompt pro vymazání souborů a současně ukončení procesu explorer.exe dočasně, ale není tam ani štěstí.)
Old 2.prosince 2007, 23:53
Nový člen skupiny

*** UPDATE ***

Byl jsem schopen provést některé postup přes DOS.

Dostal jsem do adresáře umístěné v C: \ backup \ recyklátor \ S-1-5-21 ... etc \

Byl jsem schopen odstranit všechny soubory obsažené v tomto adresáři, ale co je vlevo přes více adresářů (např. dc22, dc8, dc9, atd..)

Jsem schopen do těchto adresářů přes dos ale když zkusím je přístup odepřen. Když zkusím vypustit tyto podadresáře, že říká, že systém nemůže nalézt uvedený soubor.

Tak jsem si to jen podadresářů nejméně, ale to jsou ty mi všechny potíže v prvé řadě jsem přesvědčen. Jakákoliv pomoc je oceňována.
Old 3 prosince 2007, 01:05
Moderátor skupiny

Pokud můžete, dejte mi přesný celou cestu ke každé z nich jsem mohl pomoct.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Odstranit všechny mé opravdu stará záložní adresáře? bala48225 Obecné Software Chat 2 2 srpen 2009 18:38
Proč nemohu smazat odd typ souboru z mého USB? Scottuk Operační systémy Windows 3 5. červen 2009 00:46
Nápověda odstranit. Flv file dhawalmkt Obecné Software Chat 4 8. října 2008 21:01
MS Excel souboru Zálohování Creios Office & Aplikace 3 30. dubna 2008 01:54
Prosím pomozte! Nelze odstranit špatný obrázek!? Canadian2199 Virus, spyware a bezpečnost 3 11. Září 2007 03:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.