μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Δεν είναι δυνατή η διαγραφή Κρυφό ανακυκλωτές Bin Σε Backup αρχείων

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 23:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν είναι δυνατή η διαγραφή Κρυφό ανακυκλωτές Bin Σε Backup αρχείων

Έχω, λοιπόν, έπρεπε να επαναμορφοποιήσει δύο φορές από τότε που αγόρασε τον υπολογιστή μου. Το πιο πρόσφατο αρχείο αντιγράφου ασφαλείας ήταν απλή, μόλις ανέλαβε την ιδιοκτησία και τα αρχεία διαγράφονται τους, καθαρά και απλά. Το πρώτο αρχείο αντιγράφου ασφαλείας, ωστόσο, είναι λίγο περισσότερο από ένα χρόνο παλιά και είμαι σε θέση να διαγράψετε ένα από τα κρυμμένα κάδων ανακύκλωσης στο πλαίσιο της εφεδρικής μου \ ανακυκλωτές κατάλογο και να πάρω το ίδιο σφάλμα κάθε φορά: "δεν μπορεί να διαγράψει dc22: απαγορεύεται η είσοδος . βεβαιωθείτε ότι το αρχείο δεν είναι πλήρη ή γράψτε προστατεύονται. "

Είμαι έχοντας πολλά προβλήματα με αυτό το ηλίθιο πράγμα. Έχω που μου φάκελο για να δείτε όλα τα κρυφά αρχεία / φακέλους, καθώς και το κρυφό σύστημα φακέλους και οτιδήποτε. Αυτό δείχνει ακόμη κάδο ανακύκλωσης μέχρι άδειο, αλλά για κάποιο λόγο όταν δεξί κλικ και να ελέγξετε τις ιδιότητες, εξακολουθεί να έχει 39 αρχεία και 50 φακέλους σε αυτό, ammounting με 70mb του διαστήματος. Ο χώρος δεν είναι προφανώς το θέμα, αλλά θα ήθελα πολύ απλά να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό φάκελο και αυτό είναι το μόνο πράγμα που μου διακοπή.

Έχω δοκιμάσει διεκδικεί την κυριότητα. Έχω δοκιμάσει τη λειτουργία του DOS εντολών μέσω έναρξη> εκτέλεση> cmd και διαγραφή αρχείων με αυτόν τον τρόπο. Το πρόβλημα είναι, ο υπολογιστής δεν μπορεί να βρει όλα τα αρχεία για να διαγράψετε.

Αν κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες για τον καθορισμό αυτό θα το εκτιμούσα πολύ. Το "όλα-γνωρίζοντας" Techs σε πύλη του υπολογιστή και του Microsoft απλά δείχνουν τα πράγματα που έχω ήδη εξηγήσει τους το έχω δοκιμάσει.

(Και ναι, έχω δοκιμάσει τη λειτουργία του DOS εντολών για τη διαγραφή των αρχείων, ενώ ο τερματισμός του explorer.exe διαδικασία, προσωρινά, αλλά δεν υπάρχει ούτε τύχη.)
Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 23:53
Νέο Μέλος Ομάδα

*** UPDATE ***

Ήμουν σε θέση να κάνει κάποια πρόοδο μέσω DOS.

Πήρα στον κατάλογο που βρίσκεται στο C: \ μου backup \ ανακυκλωτές \ S-1-5-21 κτλ ... \

Ήμουν σε θέση να διαγράψετε όλα τα αρχεία που περιέχονται σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά αυτό που απομένει είναι πιο καταλόγους (όπως dc22, DC8, DC9, κ.λπ..)

Είμαι σε θέση να εισέλθουν μέσω καταλόγων αυτών των δύο όμως, όταν προσπαθώ απαγορεύεται η είσοδος. Όταν προσπαθώ διαγραφή αυτών υποκαταλόγων, λέει το σύστημα δεν μπορεί να βρει το καθορισμένο αρχείο.

Έτσι, είμαι σε μόλις υποκαταλόγους, τουλάχιστον, αλλά αυτά είναι αυτά που μου έδωσε όλο το πρόβλημα κατά πρώτο λόγο πιστεύω. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Old 3 Δεκεμβρίου 2007, 01:05
Συντονιστής Ομάδας

Εάν μπορείτε να μου δώσετε το ακριβές σύνολο της διαδρομής σε κάθε μία θα μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.