![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Dakle, ja sam morala reformatizovati dva puta otkako sam kupio moj računalo. Najnovija backup datoteka je jednostavno, samo sam uzeo vlasništvo nad datotekama i brišu njima, čisto i jednostavno. Prvi datoteku sigurnosne kopije, ipak malo više od godinu dana stara, a ja sam nesposoban to izbrisati jedan od skrivenih čistač bins pod moj backup \ čistač katalog i ja dobili istu grešku svaki put: "ne mogu izbrisati dc22: Access is denied . Provjerite je li datoteka nije pun ili pisati zaštićen ".
Ja sam vlasništvo puno problema sa ovom glupa stvar. Ive 'postaviti moj mapu da bi se prikazale sve skrivene datoteke / mape, kao i sustav skrivenih mapa i sitnica. Ovaj čistač bin ipak pojavi prazno, ali iz nekog razloga kada sam desni klik i provjerite svojstva, on još uvijek ima 39 slika i 50 mapa u njoj, ammounting na 70mb prostora. Prostor nije problem očito, ali bih željela baš puno dobili osloboditi od ovaj peckav mapu i to je jedina stvar Zaustavljanjem mene. Ive 'pokušao tvrdechi vlasništva. Ive 'pokušao trčanje DOS promptu preko Start> trčanje> cmd i brisanje kartoteka na taj način. Problem je, računalo ne može pronaći bilo koje datoteke za brisanje. Ako itko zna kako to ide oko popravljanja ovog bih mnogo poštovati Internet. The "sve-znajući" techs na računalu gateway i Microsoft jednostavno predložiti ono što sam već objasnio im Pokušao sam. (I da, ja sam pokušao trčanje DOS prompt za brisanje datoteke dok okončavajući Proces Explorer.exe privremeno, ali ne postoji ni sreće.) |
|
|
|||
|
|||
|
*** UPDATE ***
Sam bio u mogućnosti to donijeti neke progess preko DOS-a. Dobio sam u nalazi u direktoriju c: \ backup moj \ čistač \ S-1-5-21 ... etc \ Sam bio u mogućnosti to izbrisati sve datoteke sadržane u ovoj mapi, ali ono što je preostao je više direktorije (kao dc22, dc8, dc9, itd..) Ja sam nesposoban za upisivanje ovih rječnika putem dos ipak, našto JA probati Access is denied. Kad sam pokušajte obrisati ove poddirektorije, ona kaže sustav ne može pronaći datoteku. Tako da sam dolje na samo poddirektorije najmanje, ali su oni dajući mi sve nevolje na prvo mjesto vjerujem. Bilo kakva pomoć je dobrodošla. |
|
|
|||
|
|||
|
Ako možete, dajte mi točan cijeli put do svatko sam mogli pomoći.
|