kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Nem lehet törölni a Rejtett újrahasznosítóhoz Bin A biztonsági mentés

Reply

Téma eszközök
Old December 2, 2007, 23:12
Új tag Csoport

Default Nem lehet törölni a Rejtett újrahasznosítóhoz Bin A biztonsági mentés

Szóval, volt arra, hogy mivel kétszer vettem a számítógépet. A legfrissebb biztonsági mentés volt egyszerű, csak tulajdonosi vette át a fájlokat, és törölte azokat, a tiszta és egyszerű. Az első mentés fájl azonban egy kicsit több mint egy éve, és nem tudok törölni egy rejtett újrahasznosítóhoz magtárakban az én backup \ újrahasznosítóhoz könyvtárba, és én ugyanazt a hibát, amikor: "nem lehet törölni dc22: hozzáférés megtagadva . Ügyeljen rá, hogy a fájl nem teljes vagy írásvédett. "

Van sok probléma ezzel a hülye dolog. Én meg én, hogy az összes mappa rejtett fájlokat / mappákat, valamint a rendszer rejtett mappák és miegymás. Ez újrahasznosítóhoz bin is megjelenik az üres, de valamilyen oknál fogva, amikor jobb klikk tulajdonságok, és ellenőrizze, hogy még 39 kép és 50 mappát, a ammounting az 70mb tárhellyel. A hely nem az a kérdés természetesen, de én is inkább, hogy csak megszabadulni ez bosszantó mappát, és ez az egyetlen dolog, megállás nekem.

Megpróbáltam azt állítva tulajdonjogát. Megpróbáltam fut a DOS prompt keresztül Start> Futtatás> cmd és törlése kép így. A probléma az, hogy a számítógép nem találja a fájlokat törölni.

Ha valaki tudja, hogy hogyan kell menni kb rögzítését ezen én sokkal értékelem. A "mindent tudva" számítógépes Techs az átjáró és a Microsoft csak azt jelzik, a dolgok már magyarázta nekik megpróbáltam.

(És igen, én is próbáltam fut a DOS prompt törölni a fájlokat, amíg vége az explorer.exe folyamat átmenetileg, de nem szerencse ott sem.)
Old December 2, 2007, 23:53
Új tag Csoport

*** UPDATE ***

Tudtam, hogy néhány progess a DOS.

Megvan a könyvtárban található C: \ My backup \ újrahasznosítóhoz \ s-1-5-21 ... etc \

Tudtam, hogy törli az összes fájlt ebben a könyvtárban, de mi is megmaradt több, könyvtárak (mint dc22, dc8, dc9, stb.)

Nem tudok belépni a könyvtárakat a dos is, amikor megpróbálom a hozzáférés megtagadva. Amikor Töröljön ezen alkönyvtáraiban, azt mondja, a rendszer nem találja a megadott fájlt.

Szóval le a csak a alkönyvtáraiban legalább, de ezek közül az, hogy nekem az a baj az első helyen gondolom. Any help is appreciated.
Old December 3, 2007, 01:05
Moderátor Csoport

Ha tud adni nekem a pontos elérési útját egész egyes én lehet, hogy segít.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.