![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szóval, volt arra, hogy mivel kétszer vettem a számítógépet. A legfrissebb biztonsági mentés volt egyszerű, csak tulajdonosi vette át a fájlokat, és törölte azokat, a tiszta és egyszerű. Az első mentés fájl azonban egy kicsit több mint egy éve, és nem tudok törölni egy rejtett újrahasznosítóhoz magtárakban az én backup \ újrahasznosítóhoz könyvtárba, és én ugyanazt a hibát, amikor: "nem lehet törölni dc22: hozzáférés megtagadva . Ügyeljen rá, hogy a fájl nem teljes vagy írásvédett. " Van sok probléma ezzel a hülye dolog. Én meg én, hogy az összes mappa rejtett fájlokat / mappákat, valamint a rendszer rejtett mappák és miegymás. Ez újrahasznosítóhoz bin is megjelenik az üres, de valamilyen oknál fogva, amikor jobb klikk tulajdonságok, és ellenőrizze, hogy még 39 kép és 50 mappát, a ammounting az 70mb tárhellyel. A hely nem az a kérdés természetesen, de én is inkább, hogy csak megszabadulni ez bosszantó mappát, és ez az egyetlen dolog, megállás nekem. Megpróbáltam azt állítva tulajdonjogát. Megpróbáltam fut a DOS prompt keresztül Start> Futtatás> cmd és törlése kép így. A probléma az, hogy a számítógép nem találja a fájlokat törölni. Ha valaki tudja, hogy hogyan kell menni kb rögzítését ezen én sokkal értékelem. A "mindent tudva" számítógépes Techs az átjáró és a Microsoft csak azt jelzik, a dolgok már magyarázta nekik megpróbáltam. (És igen, én is próbáltam fut a DOS prompt törölni a fájlokat, amíg vége az explorer.exe folyamat átmenetileg, de nem szerencse ott sem.) |
|
| |||
| |||
| *** UPDATE *** Tudtam, hogy néhány progess a DOS. Megvan a könyvtárban található C: \ My backup \ újrahasznosítóhoz \ s-1-5-21 ... etc \ Tudtam, hogy törli az összes fájlt ebben a könyvtárban, de mi is megmaradt több, könyvtárak (mint dc22, dc8, dc9, stb.) Nem tudok belépni a könyvtárakat a dos is, amikor megpróbálom a hozzáférés megtagadva. Amikor Töröljön ezen alkönyvtáraiban, azt mondja, a rendszer nem találja a megadott fájlt. Szóval le a csak a alkönyvtáraiban legalább, de ezek közül az, hogy nekem az a baj az első helyen gondolom. Any help is appreciated. |
|
| |||
| |||
| Ha tud adni nekem a pontos elérési útját egész egyes én lehet, hogy segít. |