פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

אין אפשרות למחוק את Recycler מוסתר המיחזור בשנת קובץ הגיבוי

Reply

שרשרת כלים
Old 2 דצמבר 2007, 23:12
קבוצת חברות חדשות

Default אין אפשרות למחוק את Recycler מוסתר המיחזור בשנת קובץ הגיבוי

אז, יש לי כדי לאתחל מחדש פעמיים מאז קניתי את המחשב שלי. האחרונה קובץ הגיבוי היה פשוט, אני פשוט לקח בעלות על קבצים או שנמחקו להם, נקי ופשוט. הראשון קובץ הגיבוי, לעומת זאת, הוא קצת מעל בן ואני לא מצליח למחוק את אחד recycler bins מוסתרים תחת שלי גיבוי \ recycler המדריך ואני מקבל את אותה שגיאה בכל פעם: "לא יכול למחוק dc22: הגישה נדחתה . ודא שהקובץ אינו מלא או מוגן כתיבה. "

אני נתקל הרבה בעיות עם זה דבר טיפשי. אני קבענו את התיקייה מוסתרת כדי להציג את כל הקבצים / תיקיות, כמו גם תיקיות מערכת נסתרות ו משתרצה. זה recycler bin עדיין מופיע ריק, אבל מסיבה כלשהי כאשר אני צודקת, לחץ וסמן נכסים, זה עדיין 39 ו 50 תיקיות קבצים בו, ammounting על שטח של 70mb. החלל הוא לא הבעיה כמובן, אבל הייתי מאוד רוצה רק להיפטר זה מעצבן התיקייה וזה הדבר היחיד לעצור אותי.

ניסיתי בטענה הבעלות. ניסיתי להפעיל את הפקודה DOS דרך התחל> הפעל> cmd ומחיקת קבצים ככה. הבעיה היא, המחשב לא יכול למצוא את כל הקבצים כדי למחוק.

אם מישהו יודע איך ללכת לגבי קביעה זו הייתי מאוד מעריך את זה. את "כלל הידיעה" המחשב techs לעבר שער ומיקרוסופט פשוט מציעים את הדברים אני כבר הסברתי להם את ניסיתי.

(וכן, ניסיתי להפעיל את הפקודה DOS כדי למחוק את הקבצים בעת סיום התהליך Explorer.exe זמנית, אך ללא הצלחה גם שם.)
Old 2 דצמבר 2007, 23:53
קבוצת חברות חדשות

*** UPDATE ***

הייתי יכול לבצע כמה progess דרך DOS.

עליתי את המדריך הנמצא ב-C: \ My גיבוי \ recycler \ S-1-5-21 וכו '... \

הייתי יכול למחוק את כל הקבצים הכלול במדריך זה, אך מה שנותר על פני יותר מדריכים (כמו dc22, dc8, dc9, וכו '.)

אני לא יכול להיכנס דרך מדריכים אלה למרות DOS, כאשר אני מנסה לגשת נדחתה. כאשר אני מנסה למחוק את subdirectories, זה אומר שהמערכת אינה יכולה למצוא את הקובץ שצוין.

אז אני פשוט מטה את subdirectories לפחות, אך אלה אלה נותן לי את כל בעיות את המקום הראשון, אני מאמין. כל עזרה היא ךיתורעה.
Old 3 דצמבר 2007, 01:05
מנהל קבוצת

אם אתה יכול לתת לי בדיוק את כל הדרך אל כל אחד יכול להיות שאני יכול לעזור.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מחק את כל שלי באמת ישן ספריות גיבוי? bala48225 כללי תוכנות צ 'אט 2 2 אוגוסט 2009 18:38
מדוע איני יכול למחוק קובץ זה מוזר סוג של כבוי USB שלי? Scottuk מערכות ההפעלה Windows 3 ה -5 בחודש יוני 2009 00:46
עזרה למחוק. Flv קובץ dhawalmkt כללי תוכנות צ 'אט 4 8 אוקטובר 2008 21:01
MS-Excel קובץ גיבוי Creios חבילות Office & Applications 3 ה -30 לאפריל 2008 01:54
Please Help! אין אפשרות למחוק קובץ רע!?? Canadian2199 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 3 11th ספטמבר 2007 03:59
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.