mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Negalite ištrinti Paslėpti Recycler bin failo atsarginę kopiją

Reply

Temos įrankiai
Old 2 gruodis 2007, 23:12
Naujas Narys

Default Negalite ištrinti Paslėpti Recycler bin failo atsarginę kopiją

Taigi, turėjau performatuoti dvigubai, nes aš nusipirkau savo kompiuterį. Paskutinės atsarginės kopijos buvo paprastas, aš tiesiog paėmė nuosavybė failus ir ištrinti juos, švarus ir paprastas. Pirmojo failo atsarginę kopiją, tačiau yra šiek tiek daugiau nei metų ir aš esu negalite ištrinti vieną paslėptą perdirbėjai aruoduose pagal mano backup \ perdirbėjai kataloge ir gaunu tą pačią klaidą kiekvieną kartą: "negalite ištrinti dc22: Prieiga uždrausta . Įsitikinkite, kad failas yra ne visiškai arba parašyti saugomos.

Turiu daug problemų su šiuo kvailas dalykas. Aš nustačiau mano aplanką, kad rodytų visus paslėptus failus / aplankus, taip pat paslėpti sistemos aplankus ir whatnot. Šis bin perdirbėjai vis dar rodoma tuščia, bet dėl kažkokių priežasčių, kai dešiniuoju pelės klavišu ir pažymėkite savybių, ji dar 39 failus ir aplankus 50 jame, ammounting iki 70 MB laisvos vietos. Vieta yra ne problema žinoma, tačiau aš labai norėčiau tik atsikratyti šio nemalonaus kataloge ir tai yra vienintelis dalykas, sustabdyti mane.

I've tried teigdamas nuosavybė. Aš bandė paleisti DOS per start> run> cmd ir ištrinti failus, kad taip. Problema ta, kad kompiuteris negali surasti visus failus, kuriuos norite ištrinti.

Jei kas žino, kaip eiti apie Nustatant aš daug už ją. "Visažiniai" kompiuterinių techs į vartus ir "Microsoft" tiesiog rodo, ką aš jau paaiškinau jų aš išbandžiau.

(Ir taip, aš išbandžiau veikia DOS trinti failus o baigiasi explorer.exe procesas laikinai, bet ne laimė yra arba.)
Old 2 gruodis 2007, 23:53
Naujas Narys

*** UPDATE ***

Man pavyko padaryti keletą mlrd rublių per DOS.

Aš į katalogą aplanke C: \ My backup \ perdirbėjai \ S-1-5-21 ... etc \

Man pavyko ištrinti visus failus šiame kataloge, bet kas yra likę daugiau katalogų (pavyzdžiui, dc22, dc8, DC9 ir kt.)

Aš negaliu patekti į šių katalogų per dos tačiau, kai bandau Prieiga uždrausta. Bandant pašalinti tuos pakatalogį, ji sako, sistema negali rasti nurodyto failo.

So I'm žemyn tiesiog pakatalogį ne mažiau, tačiau jie yra tie, kad suteikėte man visų pirma aš manau, problemų. Any help is appreciated.
Old Gruodis 3, 2007, 01:05
Moderatorius Grupė

Jei galite man duoti tikslią visą kelią į kiekvieną man galėtų padėti.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.