Nevar izdzēst Slēpts Pārstrādātājs Bin In Backup File Tātad, man ir bijusi pārformatēt divas reizes, jo man nopirka datoru. Jaunākās backup fails bija vienkāršs, es tikko pārņēma īpašumtiesības failus un svītrot tos, tīru un vienkāršu. Pirmā backup failu, tomēr ir nedaudz vairāk nekā gadu vecs, un es nevaru izdzēst vienu no slēptās pārstrādātāji tvertnes zem mana backup \ pārstrādātāji katalogs un man pati kļūda ik reizi: "Nevar izdzēst dc22: piekļuve ir liegta . Pārliecinieties, vai fails nav pilnīga vai rakstīt aizsargātas.
Es esmu ar daudzām problēmām, ar šo stulba lieta. Es esmu, kas mani mapes, lai parādītu visus slēptos failus / mapes, kā arī slēptās sistēmas mapes un plauktiņš. Šajā pārstrādātājam bin joprojām parādās tukša, bet kādu iemeslu dēļ, kad es labo klikšķi un pārbaudīt īpašības, tas joprojām ir 39 attēli un 50 mapes tajā, ammounting līdz 70MB vietas. Telpa nav jautājums acīmredzami, bet es ļoti vēlētos tikai jāatbrīvojas no šīs kaitinošas mape un tas ir vienīgais apstāšanās mani.
I've tried pieprasa piederību. I've tried darbības dos tūlītēju caur sākums> Run> cmd un dzēst failu veidā. Problēma ir tāda, dators nespēj atrast visus failus dzēst.
Ja kāds zina, kā iet par Nosakot šo es daudz appreciate it. "Visu zināt" datoru techs ar vārteju un microsoft vienkārši ierosina lietas, man jau paskaidroja viņiem esmu mēģinājis.
(Un jā, es esmu mēģinājis rādīt dos nekavējoties dzēst failus, kamēr beidzas explorer.exe process uz laiku, bet ne laime tur nu). |