rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Nie można usunąć ukryte Recykler Bin W pliku kopii zapasowej

Reply

Narzędzia wątku
Old 2 grudnia 2007, 23:12
Nowe państwa grupy

Default Nie można usunąć ukryte Recykler Bin W pliku kopii zapasowej

Więc miałem do ponownego dwukrotnie odkąd kupiłem komputer. Najnowsza plik kopii zapasowej był prosty, tylko wziął własności plików i usunięto je, czyste i proste. Pierwszy plik kopii zapasowej, jest jednak nieco ponad rok i jestem w stanie usunąć jedną z ukrytych recycler pojemniki pod moim backup \ recycler katalogu i ja dostać ten sam błąd za każdym razem: "nie można usunąć dc22: Odmowa dostępu . upewnij się, że plik nie jest zapełniony lub zabezpieczony przed zapisem. "

Mam wiele problemów z tym głupie rzeczy. I've ustawić folder, aby wyświetlić wszystkie ukryte pliki i foldery, jak i ukrytych folderów systemowych i etażerka. Ten recycler bin nadal pojawia się pusty, ale z jakiegoś powodu, kiedy prawy przycisk myszy i sprawdzić właściwości, to nadal ma 39 plików i 50 folderów w nim ammounting do 70mb przestrzeni. W przestrzeni kosmicznej nie jest oczywiście problem, ale tak jak tylko pozbyć się tego folderu i irytujące jest to jedyna rzecz zatrzymania mnie.

I've tried twierdząc własności. I've tried uruchomiony DOS poprzez Start> Uruchom> cmd i usuwanie plików w ten sposób. Problem jest, komputer nie może znaleźć żadnych plików do usunięcia.

Jeśli ktoś wie, jak się o ustalenie tego chciałbym bardzo doceniam to. W "wszystko wiedzieć" komputer techs w bramę i Microsoft po prostu sugerują rzeczy już wyjaśnił im Mam wypróbowany.

(A tak, starałem uruchomiony DOS, aby usunąć pliki, natomiast kończąc proces Explorer.exe tymczasowo, ale nie istnieje albo szczęścia.)
Old 2 grudnia 2007, 23:53
Nowe państwa grupy

*** UPDATE ***

I udało się poczynić pewne progess przez DOS.

Mam do znajdujących się w katalogu C: \ Moje backup \ recycler \ s-1-5-21 ... etc \

I udało się usunąć wszystkie pliki zawarte w tym katalogu, ale to, co jest z lewej strony na więcej katalogów (np. dc22, dc8, dc9, etc.)

Nie mogę wejść rednictwem dos jednak, kiedy próbuję się z odmową dostępu. Gdy próbuję usunąć te katalogi, to mówi, że system nie może odnaleźć określonego pliku.

Więc jestem, aby tylko podkatalogi co najmniej, ale to co mnie te wszystkie problemy w pierwszej kolejności wierzę. Any help is appreciated.
Old 3 grudnia 2007, 01:05
Moderator grupy

Jeśli możesz dać mi dokładnie całą ścieżkę do każdego z nich mogę być w stanie pomóc.

Reply

Register

Zakładki