![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Więc miałem do ponownego dwukrotnie odkąd kupiłem komputer. Najnowsza plik kopii zapasowej był prosty, tylko wziął własności plików i usunięto je, czyste i proste. Pierwszy plik kopii zapasowej, jest jednak nieco ponad rok i jestem w stanie usunąć jedną z ukrytych recycler pojemniki pod moim backup \ recycler katalogu i ja dostać ten sam błąd za każdym razem: "nie można usunąć dc22: Odmowa dostępu . upewnij się, że plik nie jest zapełniony lub zabezpieczony przed zapisem. " Mam wiele problemów z tym głupie rzeczy. I've ustawić folder, aby wyświetlić wszystkie ukryte pliki i foldery, jak i ukrytych folderów systemowych i etażerka. Ten recycler bin nadal pojawia się pusty, ale z jakiegoś powodu, kiedy prawy przycisk myszy i sprawdzić właściwości, to nadal ma 39 plików i 50 folderów w nim ammounting do 70mb przestrzeni. W przestrzeni kosmicznej nie jest oczywiście problem, ale tak jak tylko pozbyć się tego folderu i irytujące jest to jedyna rzecz zatrzymania mnie. I've tried twierdząc własności. I've tried uruchomiony DOS poprzez Start> Uruchom> cmd i usuwanie plików w ten sposób. Problem jest, komputer nie może znaleźć żadnych plików do usunięcia. Jeśli ktoś wie, jak się o ustalenie tego chciałbym bardzo doceniam to. W "wszystko wiedzieć" komputer techs w bramę i Microsoft po prostu sugerują rzeczy już wyjaśnił im Mam wypróbowany. (A tak, starałem uruchomiony DOS, aby usunąć pliki, natomiast kończąc proces Explorer.exe tymczasowo, ale nie istnieje albo szczęścia.) |
|
| |||
| |||
| *** UPDATE *** I udało się poczynić pewne progess przez DOS. Mam do znajdujących się w katalogu C: \ Moje backup \ recycler \ s-1-5-21 ... etc \ I udało się usunąć wszystkie pliki zawarte w tym katalogu, ale to, co jest z lewej strony na więcej katalogów (np. dc22, dc8, dc9, etc.) Nie mogę wejść rednictwem dos jednak, kiedy próbuję się z odmową dostępu. Gdy próbuję usunąć te katalogi, to mówi, że system nie może odnaleźć określonego pliku. Więc jestem, aby tylko podkatalogi co najmniej, ale to co mnie te wszystkie problemy w pierwszej kolejności wierzę. Any help is appreciated. |
|
| |||
| |||
| Jeśli możesz dać mi dokładnie całą ścieżkę do każdego z nich mogę być w stanie pomóc. |
![]() |
|
| Zakładki |