![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Deci, n-am fost de două ori pentru a reformat, deoarece am cumparat computerul meu. Cele mai recente fişier copie de siguranţă a fost simplu, am luat de proprietate asupra fişierelor şi le elimină, curat şi simplu. Primul fişier copie de siguranţă, cu toate acestea, este un pic peste un an şi sunt în imposibilitatea de a şterge una dintre cele ascunse recycler bins sub meu de backup \ recycler director şi am aceeaşi eroare de fiecare dată: "nu se poate sterge dc22: accesul este interzis . asiguraţi-vă că fişierul nu este completă sau scrie protejate ". Sunt mulţi care au probleme cu acest lucru stupid. Am stabilit meu dosar pentru a afişa toate fişierele ascunse / dosare, precum şi a ascuns folderele de sistem şi de fleacuri. Acest recycler bin încă apare gol, dar din anumite motive, atunci când am click dreapta şi verificaţi proprietăţile, aceasta mai are încă 39 imagini şi 50 dosare în el, ammounting la 70mb de spatiu. Spaţiul nu este în mod evident, această problemă, dar aş mai vrea să doar să scap de enervant acest dosar şi acesta este singurul lucru care-mi oprire. Am incercat, susţinând proprietate. Am încercat să fie difuzate de prompt dos prin începe> Run> cmd şi ştergerea fişierelor asa. Problema este, în care computerul nu poate găsi nici un fişier pentru a şterge. Dacă cineva ştie cum să plec de stabilire despre acest Aş aprecia mult. The "all-cunoaşterea" computer techs la poarta de acces şi Microsoft sugerează lucrurile pur şi simplu am explicat deja le-am incercat. (Şi da, am încercat să ruleze pe dos prompt pentru a şterge fişierele care se încheie în timp ce procesul Explorer.exe temporar, dar nu există nici noroc.) |
|
| |||
| |||
| *** UPDATE *** Am fost în stare să facă unele progess prin DOS. Am în directorul situate în C: \ My backup \ recycler \ S-1-5-21 ... etc \ Am fost în măsură să ştergeţi toate fişierele conţinute în acest director, dar ceea ce este peste stânga este mai directoare (ca de exemplu dc22, dc8, dc9, etc.) Eu sunt în imposibilitatea de a introduce aceste directoare, prin dos deşi, atunci când încercaţi accesul este interzis. Când am să încercaţi să ştergeţi aceste subdirectoare, acesta spune că sistemul nu poate găsi fişierul specificat. Deci, eu sunt doar de jos pentru a subdirectoarele cel puţin, dar acestea sunt cele care-mi toate probleme, în primul rând, cred eu. Orice ajutor este apreciat. |
|
| |||
| |||
| Dacă puteţi să-mi dai exact întreg calea către fiecare dintre ele s-ar putea sa fie capabil de a ajuta. |