menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Nemožno odstrániť skryté recykláciou Bin Pri zálohovaní súborov

Reply

Thread Tools
Old 2.prosince 2007, 23:12
Nový člen skupiny

Default Nemožno odstrániť skryté recykláciou Bin Pri zálohovaní súborov

Takže som musel preformátovať dvakrát, pretože som kúpil počítač. Zatiaľ posledný záložný súbor bol jednoduchý, prostě jsem vzal vlastníctva súborov a vypúšťa je, čistý a jednoduchý. Prvé zálohy, je však o niečo viac ako rok starý a som schopná odstrániť jedna zo skrytých recykláciou koša pod mojím záložnej \ recykláciou adresár a dostanem rovnakú chybu zakaždým: "DC22 nemožno odstrániť: prístup bol odmietnutý . uistite sa, že súbor nie je plný alebo napísať chránená. "

Já jsem s mnohými problémami s touto stupidní vec. I've Moja zložka ukázať všetky skryté súbory / adresáre, rovnako ako skryté systémové zložky a ktovie čo ešte. To recykláciou bin ešte ukáže prázdny, ale z nejakého dôvodu, keď pravým tlačidlom myši a skontrolujte vlastnosti, je ešte stále 39 súborov a 50 adresárov v ňom ammounting na 70MB priestoru. Priestor nie je samozrejme problém, ale já bych moc chcel len zbaviť sa tejto otravné zložku a je to jediná vec, čo ma zastaviť.

Som sa pokúsil tvrdením vlastníctva. Som sa pokúsil systémom DOS prompt cez Štart> spustiť> cmd a mazanie súborov, ktoré cestou. Problém je v tom, že počítač nemôže nájsť nejaké súbory zmazať.

Ak niekto vie, ako to chodí stanovenie tohto bych moc vděčný. O "all-vedomím" počítač technici na bránu a Microsoft prostě naznačujú to, čo som už vysvetlil nich som sa pokúsila.

(A áno, som sa pokúsil systémom DOS prompt pre vymazanie súborov a súčasne ukončenie procesu explorer.exe dočasne, ale nie je tam ani šťastie.)
Old 2.prosince 2007, 23:53
Nový člen skupiny

*** UPDATE ***

Bol som schopný vykonať niektoré postup cez DOS.

Dostal som do adresára umiestnené v C: \ backup \ recykláciou \ S-1-5-21 ... etc \

Bol som schopný odstrániť všetky súbory obsiahnuté v tomto adresári, ale čo je vľavo cez viac adresárov (napr. DC22, dc8, dc9, atď.)

Som schopný do týchto adresárov cez dos ale když zkusím je prístup odmietnutý. Když zkusím vypustiť tieto podadresáre, že hovorí, že systém nemôže nájsť zadaný súbor.

Tak som si to len podadresárov najmenej, ale to sú tie mi všetky problémy v prvom rade som presvedčený. Akákoľvek pomoc je oceňovaná.
Old 3 decembra 2007, 01:05
Moderátor skupiny

Ak môžete, dajte mi presný celú cestu ku každej z nich som mohol pomoct.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Odstrániť všetky moje naozaj stará záložnej adresára? bala48225 Všeobecné Software Chat 2 2. augusta 2009 18:38
Prečo nemôžem zmazať odd typ súboru z môjho USB? Scottuk Operačné systémy Windows 3 5. jún 2009 00:46
Pomoc odstrániť. FLV file dhawalmkt Všeobecné Software Chat 4 8. októbra 2008 21:01
MS Excel súboru Zálohovanie Creios Office & Aplikácie 3 30. apríla 2008 01:54
Prosím pomôžte! Nemožno odstrániť zlý obrázok!? Canadian2199 Virus, spyware a bezpečnosť 3 11. September 2007 03:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.