Nemožno odstrániť skryté recykláciou Bin Pri zálohovaní súborov Takže som musel preformátovať dvakrát, pretože som kúpil počítač. Zatiaľ posledný záložný súbor bol jednoduchý, prostě jsem vzal vlastníctva súborov a vypúšťa je, čistý a jednoduchý. Prvé zálohy, je však o niečo viac ako rok starý a som schopná odstrániť jedna zo skrytých recykláciou koša pod mojím záložnej \ recykláciou adresár a dostanem rovnakú chybu zakaždým: "DC22 nemožno odstrániť: prístup bol odmietnutý . uistite sa, že súbor nie je plný alebo napísať chránená. "
Já jsem s mnohými problémami s touto stupidní vec. I've Moja zložka ukázať všetky skryté súbory / adresáre, rovnako ako skryté systémové zložky a ktovie čo ešte. To recykláciou bin ešte ukáže prázdny, ale z nejakého dôvodu, keď pravým tlačidlom myši a skontrolujte vlastnosti, je ešte stále 39 súborov a 50 adresárov v ňom ammounting na 70MB priestoru. Priestor nie je samozrejme problém, ale já bych moc chcel len zbaviť sa tejto otravné zložku a je to jediná vec, čo ma zastaviť.
Som sa pokúsil tvrdením vlastníctva. Som sa pokúsil systémom DOS prompt cez Štart> spustiť> cmd a mazanie súborov, ktoré cestou. Problém je v tom, že počítač nemôže nájsť nejaké súbory zmazať.
Ak niekto vie, ako to chodí stanovenie tohto bych moc vděčný. O "all-vedomím" počítač technici na bránu a Microsoft prostě naznačujú to, čo som už vysvetlil nich som sa pokúsila.
(A áno, som sa pokúsil systémom DOS prompt pre vymazanie súborov a súčasne ukončenie procesu explorer.exe dočasne, ale nie je tam ani šťastie.) |