![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Дакле, ја сам морала реформатизовати два пута откако сам купио мој рачунар. Најновија бацкуп датотека је једноставно, само сам узео власништво над датотекама и бришу њима, чисто и једноставно. Први датотеку резервне копије, ипак мало више од годину дана стара, а ја сам немоћан за избрисати један од скривених чистач бинс под мој бацкуп \ чистач каталог и ја добили исту грешку сваки пут: "не могу избрисати дц22: Аццесс ис дениед . Проверите је ли датотека није пун или писати заштићен ". Ја сам имајући пуно проблема са овом глупа ствар. Иве 'поставити мој фолдер да би се приказале све скривене датотеке / фасцикле, као и систем скривених фасцикли и ситница. Овај чистач бин ипак појави празно, али из неког разлога када сам десни клик и проверите својства, он још увек има 39 слика и 50 фасцикли у њој, аммоунтинг на 70мб простора. Простор није проблем очито, али бих желела баш пуно добили ослободити од данашји узнемирујући фолдер и то је једина ствар Заустављањем мене. Иве 'суђен тврдецхи власништва. Иве 'суђен трчање ДОС промпт преко Старт> трчање> цмд и брисање картотека на тај начин. Проблем је, рачунар не може наћи било које датотеке за брисање. Ако ико зна како то иде око поправљања овог бих много поштовати то. Тхе "све-знајући" тецхс на рачунару гатеуаы и Мицрософт једноставно предложити оно што сам већ објаснио им Покушао сам. (И да, ја сам покушао трчање ДОС промпт за брисање датотеке док окончавајући Процес Експлорер.ексе привремено, али не постоји ни среће.) |
|
| |||
| |||
| *** УПДАТЕ *** Сам био у могућности то да донесе неке прогесс преко ДОС-а. Добио сам у налази у директоријуму ц: \ бацкуп мој \ чистач \ С-1-5-21 ... етц \ ЈА је у могућности за избрисати све датотеке садржане у овој фасцикли, али оно што је преостао је више директоријуме (као дц22, дц8, дц9, итд.) Ја сам неспособан за уписивање ових речника путем дос ипак, нашто ЈА пробати Аццесс ис дениед. Кад сам покушајте да избришете ове поддиректоријуме, она каже систем не може да пронађе датотеку. Тако да сам доле на само поддиректоријуме најмање, али су они дајући ми све невоље на прво место верујем. Било каква помоћ је добродошла. |
|
| |||
| |||
| Ако можете, дајте ми тачан цео пут до свако сам могли помоћи. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Избриши све моје стварно стари бацкуп директоријуме? | бала48225 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 2 аугуст 2009 18:38 |
| Зашто не могу избрисати ову ак врста датотеке офф мога УСБ? | Сцоттук | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 5. јуна 2009 00:46 |
| Помоћ избрисати. Флв датотеку | дхауалмкт | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 8 октобар 2008 21:01 |
| МС Ексцел датотека Бацкуп | Цреиос | Оффице & Апплицатионс | 3 | 30 април 2008 01:54 |
| Плеасе хелп! не могу избрисати датотеку лош!? | Цанадиан2199 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 11. сеп 2007 03:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |