az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Cannot Sil Gizli çöp kutusu Sepette Yedekleme Dosya

Reply

Konu Araçları
Old 2 Aralık 2007, 23:12
Yeni Üye Grubu

Default Cannot Sil Gizli çöp kutusu Sepette Yedekleme Dosya

Ben yeniden biçimlendirmek zorunda iki kez bende benim bilgisayar aldım. En son yedek dosyası basit olduğunu, sadece dosyaları üzerinde mülkiyet alıp, temiz ve basit onları silindi. İlk yedek dosya Ancak, bir yaşındaki üzerinde küçük ve gizli bir geri dönüşüm bidonları silmek için benim yedek altında am yapamaz-e doğru \ geri dönüşüm dizini ve i aynı hata her zaman ise: "dc22 silinemez: erişim engellendi . dosya veya tam korumalı yazıldığından emin olun. "

Bu aptalca bir şey ile pek çok sorunlar yaşıyorum. Ben klasörün tüm gizli dosyaları göstermek için kurdum / klasör gibi gizli sistem klasör ve etajer. Bu geri dönüşüm Bin hala boş, ama gösterir ben sağ tıklayın ve kontrol özellikleri, hala bu 39 dosya ve 50 klasör vardır bir nedenle, 70mb alan için ammounting için. Alan sorunu açıkça değil, ama çok rica ediyorum sadece bu can sıkıcı klasörün kurtulmak ve bu tek şey beni durduruluyor.

Ben sahip çıkma denedim. Ben dos ile başlamak> koşmak> komut ve dosyaları silerek böyle yazın çalışan denedim. Bu sorun, bilgisayar silmek için herhangi bir dosya bulmak değildir.

Eğer herkes bu Ben çok takdir ediyorum gidermekle ilgili gitmek bilmiyor. "Tüm-ağ geçidi ve Microsoft'un sadece ben zaten onları ben denedim açıklanmıştır şeylerden öneririz" bilgisayar techs bilmeden.

(Ve evet, dos dosyaları sırasında geçici olarak explorer.exe işlemi biten silmek ister çalışan, ancak denedi hiç şans var ya.)
Old 2 Aralık 2007, 23:53
Yeni Üye Grubu

*** UPDATE ***

Ben DOS bazı progess yapmayı başardı.

Ben dizini c yer haline getirdim: \ benim yedek \ çöp kutusu \ s-1-5-21 ... etc \

Tüm dosyaları bu dizinin içerdiği silmek, ancak ne üzerinden sola daha dizinleri dc22, dc8, dc9 (vb gibi.)

Bu dizinler girmek için DOS ile olsa, ne zaman erişim deneyin reddedildi edemiyoruz duyuyorum. Ben bu alt dizinlerini silmeyi deneyin, sistemin belirtilen dosyayı bulamıyor diyor.

Ben aşağı, en az, ama bu da sanırım ilk yerde tüm sorun yaz vermekteyiz sadece altdizinler için yaşıyorum. Any help is appreciated.
Old 3 Aralık 2007, 01:05
Moderatör Grubu

Eğer bana her biri yardımcı olabilirler edeceğiniz tüm yol verebilir.

Reply

Register

Bookmarks