менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Не вдається видалити приховані Recycler корзини в Резервне копіювання файлів

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 грудня 2007, 23:12
Нові члени групи

Таким чином, мені довелося переформатовувати два рази, так як я купив свій комп'ютер. Остання резервна копія файлу була простою, я просто взяв володіння файлів і видалити їх, чиста і проста. Перший файл резервної копії, однак, трохи більше років і я не можу видалити один із прихованих бункерів утилізації під резервне копіювання \ RECYCLER каталог та отримати ту ж саму помилку кожен раз: "Не вдається видалити DC22: Відмовлено в доступі . Переконайтеся, що файл не є повним або призначений лише для читання. "

У мене багато проблем з цим дурість. Я встановив мою папку, щоб показати всі приховані файли / папки, а також приховані системні папки і ще багато чого. Це утилізації бен з'являється ще порожньо, але чомусь при натисканні правою кнопкою, щоб переглянути властивості, вона все ще має 39 файлів і 50 папок в ньому, ammounting до 70MB простору. Простір не є питанням, очевидно, але я б так само, як просто позбутися від цієї папки дратує, і це єдине, що зупиняє мене.

Я намагався стверджуючи власності. Я намагався Запуск командного рядка DOS через Пуск> Виконати> CMD і видаляти файли таким чином. Проблема в тому, що комп'ютер не може знайти будь-які файли видалити.

Якщо хто-небудь знає, як йти про встановлення цього я ціную це. "Всезнаючий" санітарів на комп'ютері Gateway і Microsoft просто запропонувати те, що я вже пояснював їм, що я пробувала.

(Так, я спробував Запуск командного рядка DOS, щоб видалити файли і припинити процес explorer.exe, тимчасово, але не пощастило там теж.)
Old 2 грудня 2007, 23:53
Нові члени групи

*** UPDATE ***

Я міг би зробити декілька progess через DOS.

Я потрапив в розташований в каталозі C: \ My Backup \ RECYCLER \ S-1-5-21 ... і т.д. \

Я зміг видалити всі файли, що містяться в цьому каталозі, але те, що залишилося більше каталогів (наприклад, DC22, DC8, DC9, тощо.)

Я не можу ввести ці каталоги за допомогою DOS хоча, коли я намагаюся доступі буде відмовлено. При спробі видалення цих підкаталогів, він каже, що система не може знайти вказаний файл.

Так що я просто до підкаталогів по крайней мере, але це ті, даючи мені всі проблеми в першу чергу, я вважаю. Ми раді кожному допомогти.
Old 3 грудня 2007, 01:05
Модератор групи

Якщо ви можете дати мені точний повний шлях до кожного з Я міг би допомогти.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.