![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Таким чином, мені довелося переформатовувати два рази, так як я купив свій комп'ютер. Остання резервна копія файлу була простою, я просто взяв володіння файлів і видалити їх, чиста і проста. Перший файл резервної копії, однак, трохи більше років і я не можу видалити один із прихованих бункерів утилізації під резервне копіювання \ RECYCLER каталог та отримати ту ж саму помилку кожен раз: "Не вдається видалити DC22: Відмовлено в доступі . Переконайтеся, що файл не є повним або призначений лише для читання. " У мене багато проблем з цим дурість. Я встановив мою папку, щоб показати всі приховані файли / папки, а також приховані системні папки і ще багато чого. Це утилізації бен з'являється ще порожньо, але чомусь при натисканні правою кнопкою, щоб переглянути властивості, вона все ще має 39 файлів і 50 папок в ньому, ammounting до 70MB простору. Простір не є питанням, очевидно, але я б так само, як просто позбутися від цієї папки дратує, і це єдине, що зупиняє мене. Я намагався стверджуючи власності. Я намагався Запуск командного рядка DOS через Пуск> Виконати> CMD і видаляти файли таким чином. Проблема в тому, що комп'ютер не може знайти будь-які файли видалити. Якщо хто-небудь знає, як йти про встановлення цього я ціную це. "Всезнаючий" санітарів на комп'ютері Gateway і Microsoft просто запропонувати те, що я вже пояснював їм, що я пробувала. (Так, я спробував Запуск командного рядка DOS, щоб видалити файли і припинити процес explorer.exe, тимчасово, але не пощастило там теж.) |
|
| |||
| |||
| *** UPDATE *** Я міг би зробити декілька progess через DOS. Я потрапив в розташований в каталозі C: \ My Backup \ RECYCLER \ S-1-5-21 ... і т.д. \ Я зміг видалити всі файли, що містяться в цьому каталозі, але те, що залишилося більше каталогів (наприклад, DC22, DC8, DC9, тощо.) Я не можу ввести ці каталоги за допомогою DOS хоча, коли я намагаюся доступі буде відмовлено. При спробі видалення цих підкаталогів, він каже, що система не може знайти вказаний файл. Так що я просто до підкаталогів по крайней мере, але це ті, даючи мені всі проблеми в першу чергу, я вважаю. Ми раді кожному допомогти. |
|
| |||
| |||
| Якщо ви можете дати мені точний повний шлях до кожного з Я міг би допомогти. |