![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj včera jsem se obrátil můj acer 5102 WLMi notebook vypnout na noc. Probudil jsem se najít, že by to zapnout, ale po Windows XP nakládky podepsat přišli o (s rolováním ložné bar) po dobu několika sekund by to vypnutí a boot zpět nahoru a jděte do nekonečné smyčky, dokud se baterie byla vyjmuta. Potřebuju vědět, jak vyřešit tento problém. Děkujeme vám. Procesor: AMD Turion TL50 1.6GHz duálním jádrem Grafická karta: ATI Radeon Xpress 1300 Spuštění systému Windows XP Home Edition 120gigabajt PATA HDD 1 GB DDR2 RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citace: 1. IDE 0 2. IDE 1 3. SATA 4. PCI BEV: Realtek Zavádecí Agent 5. USB HDD 6. USB CDROM 7. USB FDD 8. USB KEY |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se podívat do Správce zařízení / Řadiče IDE ATA ATAPI .... Klikněte pravým tlačítkem každého kanálu, zvolte Vlastnosti / Upřesnit ......... měla by se najít CD & IDE kanál, který potřebujete.
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Normálně zotavení Disk (y) se vrátí na tovární nastavení Laptop .... zkuste restartu se disk pro zotavení a zkuste jsou prezentovány s využitím možností. |
|
| |||
| |||
| Díky hoši i vyhladily mého disku C a re-instalaci systému Windows je vše v pořádku a běží kromě mé zvuky ovladače nefungují, předpokládám uděláme jiné místo na této na zdraví. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ubuntu se načítá ale přihlašovací obrazovky není nakládky | medman007 | Linux & Alternativní OS | 0 | 6. června 2009 19:12 |
| Can't get minulosti úvodní obrazovky desce MSI P7N Diamond část 2 | alfred01 | Procesory, základní desky & RAM | 0 | 30. květen 2009 08:02 |
| E systémy stroj Nepůjdu minulosti se logo systému Windows XP? | windows3001 | Operační systémy Windows | 4 | 29. ledna 2009 14:03 |
| Obrazovka odbočka zelené při načítání PC hry | opnight | Graphics Cards & Monitory | 6 | 16. srpna 2008 09:11 |
| Černá obrazovka po naložení | Zen2007 | Operační systémy Windows | 8 | 22. duben 2008 16:57 |
| Thread Nástroje | |
| |