![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ει Χθες μου στράφηκε acer 5102 WLMi εκτός laptop για το βράδυ. Ξύπνησα για να βρείτε ότι θα ανάψει αλλά μετά τη φόρτωση των Windows XP για υπογραφή ήρθε (με την κυλιόμενη μπάρα φόρτωσης) για μερικά δευτερόλεπτα, θα shutdown και εκκίνησης προς τα πάνω και πηγαίνετε σε ένα ατέλειωτο βρόχο μέχρι την μπαταρία είχε αφαιρεθεί. Πρέπει να μάθω πώς να λύσει αυτό το πρόβλημα. Σε ευχαριστώ. Επεξεργαστής: AMD Turion TL50 1.6GHz διπλού πυρήνα Κάρτα οθόνης: ATI Radeon Xpress 1300 Running Windows XP Home Edition ΠΑΤΑ 120GB HDD 1 GB DDR2 RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα: 1. IDE 0 2. IDE 1 3. SATA 4. PCI BEV: Realtek Boot Agent 5. USB HDD 6. USB CDROM 7. USB FDD 8. USB KEY |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ρίξτε μια ματιά στο Device Manager / IDE ATA ATAPI Controllers .... κάντε δεξί κλικ κάθε κανάλι, επιλέξτε Ιδιότητες / Advanced ......... Στη συνέχεια θα πρέπει να βρείτε το CD & Drive IDE Channel που χρειάζεστε.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Κανονικά το Recovery Disk (s) θα επιστρέψει το Laptop με εργοστασιακές ρυθμίσεις .... δοκιμάστε επανεκκίνηση με την ανάκτηση δίσκο και δείτε αν θα παρουσιάζονται με ανάκτηση επιλογές. |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ guys i ξεκληριστούν C δίσκο μου και εκ νέου εγκατάσταση των Windows όλα είναι καλά και εκτός λειτουργίας μου ακούγεται για τα προγράμματα οδήγησης δεν λειτουργούν, ας υποθέσουμε ότι θα κάνει άλλη θέση σε ότι εις υγεία. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ubuntu είναι φόρτωσης αλλά οθόνη σύνδεσης δεν φόρτωσης | medman007 | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 6 Ιουν 2009 19:12 |
| Μπορεί να μην ξεπεράσουμε την μητρική πλακέτα οθόνη MSI P7N Diamond μέρος 2 | alfred01 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 30 Μαΐου 2009 08:02 |
| E Συστήματα μηχανή δεν θα παρελθόν το λογότυπο των Windows XP; | windows3001 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 29 Ιαν 2009 14:03 |
| Οθόνη καμπή πράσινο όταν φορτώνει ένα PC game | opnight | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 16 Αυγ 2008 09:11 |
| Μαύρη οθόνη μετά τη φόρτωση | Zen2007 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 22 Απρ 2008 16:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |