![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej Jučer sam okrenuo moj laptop Acer 5102 WLMi off za noć. Probudio sam se nalazimo da bi uključili ali nakon Windows XP učitava znak došao na (s listanjem loading bar), za nekoliko sekundi da bi shutdown i boot back up i idi u beskonacne petlje dok se baterija je vani. Trebao bih znati kako riješiti ovaj problem. Hvala. Procesor: AMD Turion TL50 1.6ghz dual core Video Card: ATI Radeon Xpress 1300 Windows XP Home Edition 120gb PATA HDD 1 GB DDR2 RAM-a |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Quote: 1. IDE 0 2. IDE 1 3. SATA 4. Milijarda ev PCI: Realtek Boot Agent 5. USB HDD 6. USB CDROM 7. USB FDD 8. USB ključ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imati pogledati u Device Manager / ATA IDE ATAPI Controllers .... desnom tipkom miša kliknite svaki kanal, odaberite Properties / Advanced ......... trebali onda pronaći vaš CD Drive & IDE kanala koji vam trebaju.
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Normalno Recovery Disk (e) će se vratiti na tvorničke postavke Laptop .... postupak ponovne inicijalizacije operacijskog sust pokušajte sa Recovery disk i vidjeti ako su predstavljena Recovery opcija. |
|
| |||
| |||
| hvala momački ja izbrisala iz moj C disk i ponovo instalirali Windows sve je fino i radi osim za moje zvuci vozači ne rade, pretpostavimo ću napraviti još jedan post o tome živjeli. |