![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Tegnap fordult én Acer 5102 WLMi laptop le az éjjel. Felébredtem, hogy megállapítsa, ez kapcsolja be, de miután a Windows XP Berakodási aláírására jött be (a lapozást loading bar) egy pár másodpercig, hogy shutdown és boot vissza, és menjen egy végtelen hurok, amíg az akkumulátort kivenni. Tudnom kell, hogyan lehet megoldani ezt a problémát. Köszönöm. Processzor: AMD Turion TL50 1.6GHz dual core Videó kártya: ATI Radeon Xpress 1300 Windows XP Home Edition 120GB PATA HDD 1 GB DDR2 RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Idézet: 1. IDE 0 2. IDE-1 3. SATA 4. PCI BEV: Realtek Boot Agent 5. USB HDD 6. USB CDROM 7. USB FDD 8. USB kulcs |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Érdemes megnézni a Device Manager / IDE ATA-ATAPI Controllers .... jobb klikk minden csatornához, válasszuk a Tulajdonságok / Advanced ......... Meg kell találni, akkor a CD-meghajtó és amely IDE csatorna, amire szüksége van.
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Normális esetben a helyreállítási lemez (ek) vissza fog térni a laptop gyári beállításokat .... try újraindítás a helyreállítási lemez, és ha együtt lehetséges. |
|
| |||
| |||
| Thanks guys i törölgette ki a C-meghajtót és az újra telepített Windows minden rendben van és fut, kivéve a saját hang-illesztőprogramok nem működnek, feltételezem, hogy majd egy másik poszt, hogy egészségére. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ubuntu betöltődik, de login képernyő nem rakodás | medman007 | Linux és OS Alternatív | 0 | 6. június 2009 19:12 |
| Nem sikerült az elmúlt alaplap splash screen MSI P7N Diamond 2. rész | alfred01 | Processzorok, alaplapok és RAM | 0 | 30. május 2009 08:02 |
| E rendszerek gép nem fog menni korábban a Windows XP logó? | windows3001 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 29. január 2009 14:03 |
| Green Screen fordult, amikor a berakodás PC játék | opnight | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 16. augusztus 2008 09:11 |
| Fekete képernyő betöltése után | Zen2007 | A Windows operációs rendszerek | 8 | 22. április 2008 16:57 |
| Téma eszközök | |
| |