![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי אתמול פניתי שלי Acer 5102 WLMi הנייד הנחה ללילה. התעוררתי לגלות כי זה היה להפעיל אך לאחר Windows XP טוען בא לחתום על (עם סרגל גלילה טוען) לכמה שניות, זה היה כיבוי ו האתחול לגבות וללכת בתוך לולאה אינסופית עד הסוללה נלקח ממנו. אני צריך לדעת איך לפתור את הבעיה. תודה. מעבד: מעבד AMD Turion TL50 1.6ghz DUAL CORE כרטיס המסך: ATI RADEON xpress 1300 מערכת הפעלה Windows XP Home Edition 120gb PATA HDD 1 GB של זיכרון RAM DDR2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| ציטוט: 1. IDE 0 2. IDE 1 3. SATA 4. PCI BEV: Realtek אתחול הסוכן 5. USB HDD 6. USB CDROM 7. USB FDD 8. USB KEY |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לבדוק את מנהל ההתקנים / ATAPI IDE ATA שפקדי .... הזכות לחץ כל ערוץ, בחר מאפיינים / מתקדם ......... אז אתה צריך למצוא את כונן CD & אשר IDE Channel עליך.
| |||
| |||
| ובכן, אני אפילו צביעות Acess את החלונות מרוחק ביותר שאני יכול לקבל הוא טוען את חלונות המסך ואת bios.I יש התאוששות Acer דיסקים dont אבל אני יודע שאם יש אמור לפעול ללא ממשק כמו של Windows XP לכונן הוא. הבעיה היחידה שלי עכשיו היא מנסה למצוא את הסדר הנכון אתחול, כך את תקליטור Windows XP מוכרת. |
|
| |||
| |||
| בדרך כלל, שחזור דיסק (S) יחזיר את ההגדרות המפעל Laptop ל .... נסה את מסוף יתכן ואיתחול עם דיסק ולראות אם אתה בפניך אפשרויות שחזור. |
|
| |||
| |||
| תודה, חבר 'ה אני מחוק את כונן C ו-Windows מותקן מחדש הכל בסדר ולהפעיל למעט שלי נשמע הנהגים לא עובדים, נניח אעשה אחר לכתוב על זה לחיים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Ubuntu הוא טוען אבל התחברות המסך אינו טוען | medman007 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 6 יוני 2009 19:12 |
| האם לא מצליח לעבור את המסך ללוח האם לנתז MSI P7N Diamond חלק 2 | alfred01 | CPUs, Motherboards & RAM | 0 | ה -30 במאי 2009 08:02 |
| אי מערכות המכונה לא ללכת בעבר את הלוגו של Windows XP? | windows3001 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 29 ינואר 2009 14:03 |
| מסך הורקה בעת טעינת משחק מחשב | opnight | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 16th אוגוסט 2008 09:11 |
| מסך שחור לאחר טעינת | Zen2007 | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 22 אפריל 2008 16:57 |
| שרשרת כלים | |
| |