![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei vakar aš pasuko mano Acer nešiojamas 5.102 WLMi išjungti nakčiai. Aš prabudau rasti, kad būtų įjungti, bet po "Windows XP" Kraunasi pasirašyti išėjo (su slinkties pakrovimo baras) per kelias sekundes ji išjungti ir paleisti atgal į viršų ir eiti į begalinis ciklas kol baterija buvo paimtas. Man reikia žinoti, kaip išspręsti šią problemą. Ačiū. Procesorius: AMD Turion TL50 1.6GHz Dual Core Vaizdo plokštė: ATI Radeon Xpress 1.300 Veikia Windows XP Home Edition 120GB PATA HDD 1 GB DDR2 RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citata: 1. IDE 0 2. IDE 1 3. SATA 4. PCI BEV: Realtek Boot agentas 5. USB HDD 6. USB-CDROM 7. USB FDD 8. USB raktas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar Device Manager atrodyti / IDE ATA ATAPI Controllers .... dešiniuoju pelės klavišu kiekvienam kanalui, pasirinkite Properties / Advanced ......... Jums turėtų surasti disko ir kuris kanalo IDE jums reikia.
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Paprastai Recovery diskas (-ai) bus grąžinti Laptop į gamyklos parametrus .... pabandykite perkrauti į Recovery diską ir pamatyti, jei pateikiamas su panaudojimo galimybes. |
|
| |||
| |||
| Thanks guys I sunaikino savo C diską ir iš naujo įdiegti "Windows" viskas yra gerai ir veikia, išskyrus "Mano garsai tvarkykles neveikia, tarkime, il padaryti kita, kad po į sveikatą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ubuntu yra pakrovimo o prisijungimo langas yra ne pakrovimo | medman007 | Linux & Alternative OS | 0 | 6 birželis 2009 19:12 |
| Negali praeiti plokštė užsklanda MSI P7N Diamond 2 dalis | alfred01 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 0 | Gegužė 30, 2009 08:02 |
| El sistemos kompiuteris negali vykti anksčiau Windows XP logotipą? | windows3001 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 29 sausis 2009 14:03 |
| Ekrano tekinimo žalia įkeliant PC žaidimas | opnight | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | Rugpjūtis 16, 2008 09:11 |
| Juodas ekranas po pakrovimo | Zen2007 | Windows "operacinės sistemos | 8 | Balandis 22, 2008 16:57 |
| Temos įrankiai | |
| |