![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hey vakar man palika mana acer 5.102 WLMi klēpjdators off uz nakti. Es pamodos, lai atrastu, ka tas ieslēdzas, bet pēc Windows XP kravas zīmi nāca (ar ritināšanas iekraušanas bar) par dažām sekundēm tas shutdown un zābaku atpakaļ un doties ar bezgalīgas cilpas, līdz baterija tika izņemts. Man vajag zināt, kā atrisināt šo problēmu. Paldies.
Procesors: AMD Turion TL50 1.6GHz Dual Core Video karte: ATI Radeon Xpress 1.300 Windows XP Home Edition 120GB SATA HDD 1 GB DDR2 RAM |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ Mana sistēma: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
1. IDE 0 2. IDE 1 3. SATA 4. PCI BEV: Realtek Boot Agent 5. USB HDD 6. USB CDROM 7. USB FDD 8. USB KEY |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai skatās uz Device Manager / IDE ATA ATAPI Controllers .... Tiesības uz katru kanālu, izvēlieties Properties / Advanced ......... jums tad būtu atrast savu CD Drive & kas IDE Channel jums.
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Parasti Recovery Disk (s) atpakaļ Laptop uz rūpnīcas iestatījumiem .... izmēģināt rebooting ar Recovery disku un redzēt, ja jums ir jāuzrāda kopā ar atkopšanas iespējas.
|
|
|
|||
|
|||
|
thanks guys i wiped out my C disku un uzstādīt no jauna logiem viss ir un darbojas, izņemot manu skaņas draiveri nedarbojas, pieņemsim, il veikt citā amatā uz šo
urravas.
|