![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj včera som sa obrátil môj acer 5102 WLMi notebook vypnúť na noc. Prebudil som sa nájsť, že by to zapnúť, ale po Windows XP nakládky podpísať prišli o (s rolovanie ložnej bar) po dobu niekoľkých sekúnd by to vypnutie a boot späť hore a choďte do nekonečnej slučky, kým sa batéria bola vybratá. Potřebuju vedieť, ako vyriešiť tento problém. Ďakujeme vám. Procesor: AMD Turion TL50 1.6GHz duálnym jadrom Grafická karta: ATI Radeon Xpress 1300 Spustenie systému Windows XP Home Edition 120gigabajt PATA HDD 1 GB DDR2 RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citácia: 1. IDE 0 2. IDE 1 3. SATA 4. PCI BEV: Realtek Zavádzacia Agent 5. USB HDD 6. USB CDROM 7. USB FDD 8. USB KEY |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sa pozrieť do Správca zariadení / Radiče IDE ATA ATAPI .... Kliknite pravým tlačidlom každého kanála, vyberte položku Vlastnosti / Upresnit ......... mala by sa nájsť CD & IDE kanál, ktorý potrebujete.
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Normálně zotavenie Disk (y) sa vráti na továrenské nastavenia Laptop .... skúste reštartu sa disk na obnovenie a skúste sú prezentované s využitím možností. |
|
| |||
| |||
| Vďaka hoši i vyhladil môjho disku C a re-inštalácii systému Windows je všetko v poriadku a beží okrem mojej zvuky ovládače nefungujú, předpokládám urobíme iné miesto na tejto na zdravie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ubuntu sa načítava ale prihlasovacie obrazovky nie je nakládky | medman007 | Linux & Alternatívne OS | 0 | 6. júna 2009 19:12 |
| Can't get minulosti úvodnej obrazovky doske MSI P7N Diamond časť 2 | alfred01 | Procesory, základné dosky & RAM | 0 | 30. máj 2009 08:02 |
| E systémy stroj nepůjdu minulosti sa logo systému Windows XP? | windows3001 | Operačné systémy Windows | 4 | 29. januára 2009 14:03 |
| Obrazovka odbočka zelenej pri načítaní PC hry | opnight | Graphics Cards & Monitory | 6 | 16. augusta 2008 09:11 |
| Čierna obrazovka po naložení | Zen2007 | Operačné systémy Windows | 8 | 22. apríl 2008 16:57 |
| Thread Tools | |
| |