![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј Јуче сам окренуо мој лаптоп Ацер 5102 УЛМи офф за ноћ. Пробудио сам се налазимо да би укључили али након Уиндоус КСП учитава знак дошао на (с Листање лоадинг бар), за неколико секунди да би обустава рада и боот бацк уп и иди у бесконацне петље док се батерија је вани. Требао бих знати како да реши овај проблем. Хвала. Процесор: АМД Турион ТЛ50 1.6гхз дуал цоре Видео Цард: АТИ Радеон Кспресс 1300 Уиндоус КСП Хоме Едитион 120гб ПАТА ХДД 1 ГБ ДДР2 РАМ-а |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Куоте: 1. ИДЕ 0 2. ИДЕ 1 3. САТА 4. Милијарда ев ПЦИ: Реалтек Боот Агент 5. УСБ ХДД 6. УСБ ЦДРОМ 7. УСБ ФДД 8. УСБ кључ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имати погледати у Девице Манагер / ИДЕ АТА АТАПИ Цонтроллерс .... десним тастером миша кликните на сваки канал, изаберите Пропертиес / Адванцед ......... требали онда пронаћи ваш ЦД Дриве & ИДЕ канала који вам требају.
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Нормално Рецоверы Диск (е) ће се вратити на фабричке поставке Лаптоп .... поступак поновног покретања оперативног сушта покушајте са Рецоверы диск и видети ако су представљена Рецоверы опција. |
|
| |||
| |||
| хвала момачки ја избрисала из мој Ц диск и поново инсталирали Уиндоус све је фино и ради осим за моје звуци возачи не раде, претпоставимо ћу направити још један пост о томе живели. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Убунту се учитава но логин екран је не итавају | медман007 | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 6. јуна 2009 19:12 |
| Не може добити код упрскати екран матична плоча МСИ П7Н Диамонд 2. део | алфред01 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 0 | 30 мај 2009 08:02 |
| Е Системи машина неће проћи Уиндоус КСП лого? | уиндоус3001 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 29 јануар 2009 14:03 |
| Сцреен стругања зелено када итава ПЦ игре | опнигхт | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 16 аугуст 2008 09:11 |
| Црни екран након утовара | Зен2007 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 22 април 2008 16:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |