![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей я вчора звернувся мій Acer 5102 WLMi Ноутбук відправилися в ніч. Я прокинувся, щоб знайти, що було б включити, але після завантаження Windows XP знак прийшов на (з прокруткою навантаження) за кілька секунд він буде зупинка і завантажити назад і відправитися в нескінченний цикл, поки батарея була вивезена. Мені необхідно знати, як вирішити цю проблему. Спасибо. Процесор: AMD Turion TL50 1.6ghz Dual Core Відеокарта: ATI Radeon Xpress 1300 Запуск Windows XP Home Edition PATA HDD 120GB 1 Гб оперативної пам'яті DDR2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Цитата: 1. IDE 0 2. IDE 1 3. SATA 4. PCI БЕВ: Realtek Boot Agent 5. USB HDD 6. USB CD-ROM 7. USB FDD 8. USB ключ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Подивіться за допомогою диспетчера пристроїв / IDE ATA ATAPI контролери .... клацніть правою кнопкою миші кожен канал, виберіть "Властивості" / Advanced ......... Потім ви повинні знайти для компакт-диска & канал IDE яке вам потрібно.
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Зазвичай диск Recovery (S) поверне лептопа на заводські установки .... Пробуйте перезавантажити з диска відновлення і подивитися, якщо вам буде представлений параметри відновлення. |
|
| |||
| |||
| Спасибі, хлопці! Я знищив моїх диска С і перевстановити Windows все нормально і працює, за винятком моєї звуки драйвери не працюють, припустимо, що зроблю іншу посаду на цій ура. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ubuntu завантажує Логін але екран не завантажується | medman007 | Linux & альтернативних ОС | 0 | 6 червня 2009 19:12 |
| Не вдається пройти екран сплеск материнської плати MSI P7N Diamond Part 2 | alfred01 | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 30 травня 2009 08:02 |
| Електронних систем машини не буде йти повз логотип Windows XP? | windows3001 | Операційні системи Windows | 4 | 29 січня 2009 14:03 |
| Екран зеленіють при завантаженні ПК ігри | opnight | Графічні карти & Монітори | 6 | 16 серпня 2008 09:11 |
| Чорний екран після завантаження | Zen2007 | Операційні системи Windows | 8 | 22 квітня 2008 16:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |