![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kliknite ovdje da posjetite stranicu i skinite CCleaner.com Quote:
|
|
| |||
| |||
| Koristim IE 7, ne znam ako to vrijedi za krijesnica, ali postoji način da se pokrenete cleanner bez vas to deleatijng login / lozinka. Mnogobrojan hvala, Mpenney |
|
| |||
| |||
| Isključi Kolačićima pod oba Windows i Programi karticama. |
|
| |||
| |||
| Imaš ga hvala. MPenney |
|
| |||
| |||
| CCleaner je Awesome, moj pc teče puno brže otkad sam bio koristeći Internet .... :) |
|
| |||
| |||
| To je velik freeware alat. Oni su ostali proizvodi za besplatno ako provjerite njihov site: http://www.ccleaner.com/ |
|
| |||
| |||
| Da li postoji način da ažurirate trenutnu inačicu CCleaner nego brisanjem starih verziju prije instalacije nove verzije? Ne činite tako da je bilo koja velika neprilika ili bilo što, samo znatiželjan ........ |
|
| |||
| |||
| Nove verzije prebrisati stare one sasvim u redu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| CCleaner 2.12.660 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 4 | 5. listopad 2008 20:08 |
| Ccleaner najnoviju verziju | Mooseknuckle | Općenito Software Chat | 3 | 10. Ruj 2008 21:57 |
| CCleaner v2.07.575 (4-28-08) | evilfantasy | Općenito Software Chat | 3 | 9. rujna 2008 16:01 |
| CCleaner 2.08.588 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 6 | 26. lipnja 2008 09:28 |
| CCleaner v2.00.495 RC | evilfantasy | Općenito Software Chat | 4 | 3. rujna 2007 11:12 |
| Thread Tools | |
| |