![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Spauskite čia norėdami aplankyti CCleaner.com svetainėje ir atsisiųskite Citata:
|
|
| |||
| |||
| Aš naudoju IE 7, bet ne tikrai, jei tai taikoma Firefox, tačiau tai yra būdas paleisti cleanner be jo deleatijng vartotojo vardą / slaptažodį. Many thanks, Mpenney |
|
| |||
| |||
| Nuimkite Slapukai tiek pagal Windows ir programos korteles. |
|
| |||
| |||
| Got it thanks. MPenney |
|
| |||
| |||
| CCleaner yra awesome, mano kompiuteris veikia daug greičiau, nes bet kada aš naudoju jį .... :) |
|
| |||
| |||
| Tai puiki nemokama priemonė. Jie kitus produktus nemokamai, jei jums patikrinti savo svetainę: http://www.ccleaner.com/ |
|
| |||
| |||
| Ar yra būdas papildyti dabartinę versiją CCleaner, o ne ištrinti seną versiją prieš įdiegiant naują versiją? Ne, kad tai yra bet kokio didelio vargo ar nieko, tiesiog įdomu ........ |
|
| |||
| |||
| Naujos redakcijos perrašyti seni just fine. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| CCleaner 2.12.660 | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 5 spalis 2008 20:08 |
| CCleaner naujausią | Mooseknuckle | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 10 rugsėjis 2008 21:57 |
| CCleaner v2.07.575 (4-28-08) | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 9 rugsėjis 2008 16:01 |
| CCleaner 2.08.588 | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | Birželis 26, 2008 09:28 |
| CCleaner v2.00.495 RC | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 3 rugsėjis 2007 11:12 |
| Temos įrankiai | |
| |