![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета! Аз съм нов в сайта, е бърз въпрос: Аз написах документ на компютъра си по време на работа с Microsoft 2003. Малко след като завърши написването него ... но преди да се записват или отпечатват го ... властта излезе. Когато на власт дойде пак, аз отново отвори Microsoft 2003 г., и е бил освободен за да видите тук поп архивирате, с ред попита дали искам да запишете или изтриете файл ... но аз избрах каквато опция същество каза: "Аз "ще се върнем по-късно", защото аз съм идиот. ![]() Два или три дни по-късно, бях все още игнорира изскачащото питам, ако исках да го спаси. И тогава, без предупреждение, да дойде да работи един ден и ние изведнъж трябваше Microsoft 2007 г. относно нашите компютри. И сега не мога да намеря възстановените документ. Направих намеря къде Microsoft 2007 магазина е възстановена документи, но от една Търся не е там. Някой да имате някакви мисли за това къде мога да намеря Microsoft 2003 събрани тук, сега, че съм Майкрософт 2007? Много ви благодаря за вашата помощ! |
|
| |||
| |||
| Да! Съжалявам за това, че не правите това на първо място, но ето какво си помислих, веднага след публикуване на този: Аз не знам какво файлът ще се нарича ... но аз го помня уникална дума в документа, че няма да е във всеки друг файл (защото беше направил го.) Така че отворих на инструмент за търсене, търсили документите на C карам, хит "Разширено търсене", и после пишат в уникалния дума и кликнахте търсене. Тя показа създаден веднага! Така че ... Надявам се, че помага на някой друг, който може да бъде както е мързелив, както съм аз. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Радвам се, че намерихме. Търсене ще откриете най-неща. Най-добър вариант за в бъдеще - освен това, докато можете да го направите лесно.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Word Document презапиша Помощ | JStroud | Офис Suites & Приложения | 2 | 2-ри Септември 2009 04:15 |
| Word 2007 Mail Merge - Временен документ? | falandys1002 | Офис Suites & Приложения | 0 | 19 Юни 2009 05:35 |
| Word 2007, с изключение на страници от думата броене | snowblind | Офис Suites & Приложения | 8 | 21 Март 2009 13:27 |
| Говоримо дума написали думата | pest79456 | Офис Suites & Приложения | 8 | 4 ноември 2007 08:55 |
| Как да изтриете извънзонални страница в рамките на MS Word документ? | pchopra65 | Офис Suites & Приложения | 2 | 6-ти септември 2007 03:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |