![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci! Jsem nový na místě, měl rychlý dotaz: Jsem psal dokument o svůj počítač při práci s Microsoft 2003. Krátce poté, co jsem dokončil psaní je ... ale než jsem ji uložili nebo vytištěné ... moc vyšel. Když se vrátil k moci, I re-otevřel Microsoft 2003 a byl zproštěn vidět dokument pop zálohovat, s dotazem, zda řádku jsem chtěl uložit nebo smazat soubor ... ale já si vybral možnost cokoliv v podstatě říká: "I 'll dostanete zpět na později ", protože já jsem idiot. ![]() Dva nebo tři dny později, byl jsem stále ignorovala odlepeného ptal se, zda bych chtěl uložit. A pak, bez jakéhokoli varování, přišel jsem do práce jeden den, a najednou jsme měli Microsoft 2007 na našem počítači. A nyní nemohu najít znovuzískaných dokumentu. Udělal jsem najít, kde Microsoft 2007 prodejen je to znovuzískaných dokumentů, ale ten Hledám není tam. Kdokoliv si jakékoliv myšlenky o tom, kde můžu najít Microsoft 2003 znovuzískaných dokument, nyní jsem Microsoft 2007? Mockrát vám děkuji za vaši pomoc! |
|
| |||
| |||
| ANO! Omlouváme se za to dělat jako první, ale tady je to, co jsem si bezprostředně po vyslání tohoto: Nevěděl jsem, co by se soubor s názvem ... ale jsem si vzpomenete jedinečné slovo v dokumentu, který by neměl být v žádném jiném souboru (protože jsem se to.) A tak jsem otevřela vyhledávací nástroj, vyhledávat dokumenty na disku C, hit "pokročilého vyhledávání", a pak napsali v jedinečné slovo a klikli vyhledávání. Je bouchnutý se hned! ... Tak doufám, že pomůže někdo jiný, kdo by mohl být tak líný jako já. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem rád, že jste našli. Vyhledávání najde většinu věcí. Nejlepší volba v budoucnosti - uložte jej přitom můžete udělat tak snadno.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Word Přepsat Nápověda | JStroud | Office & Aplikace | 2 | 2.září 2009 04:15 |
| Word 2007 Mail Merge - dočasný doklad? | falandys1002 | Office & Aplikace | 0 | 19. června 2009 05:35 |
| Word 2007, s výjimkou stránek od slov | snowblind | Office & Aplikace | 8 | 21. březen 2009 13:27 |
| Mluvené slovo napsali slovo | pest79456 | Office & Aplikace | 8 | 4. listopadu 2007 08:55 |
| Jak odstranit další stránku ve formátu MS Word? | pchopra65 | Office & Aplikace | 2 | 6. Září 2007 03:51 |
| Thread Nástroje | |
| |