![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά! Είμαι νέος στο χώρο, είχε μια σύντομη ερώτηση: Έγραψα ένα έγγραφο στον υπολογιστή μου στην εργασία, με τη Microsoft το 2003. Λίγο μετά τη σύνταξή της θα τελειώσει ... αλλά πριν αποθηκευτεί ή θα εκτυπωθεί ... έσβησαν την εξουσία. Όταν η εξουσία επέστρεψε στις μου ανοίξει εκ νέου η Microsoft το 2003, και ήταν ανακουφισμένος Έγγραφο pop μέχρι πίσω, με ένα μήνυμα ρωτώντας εάν θα ήθελα να αποθηκεύσετε ή να διαγράψετε το αρχείο ... αλλά επέλεξα όποια επιλογή ουσιαστικά είπε "I 'll να επιστρέψετε σε αυτό αργότερα ", επειδή είμαι ηλίθιος. ![]() Δύο ή τρεις μέρες αργότερα, ήμουν ακόμα αγνοεί το αναδυόμενο ζητώντας να ήθελα να το αποθηκεύσετε. Και τότε, χωρίς καμία προειδοποίηση, ήρθα σε μία ημέρα και την εργασία που είχε ξαφνικά 2007 Microsoft στους υπολογιστές μας. Και τώρα δεν μπορώ να βρω το έγγραφο ανακτηθεί. I DID βρείτε Microsoft 2007 όπου αποθηκεύει την ανάκτηση των εγγράφων, αλλά τη μία Ψάχνω για δεν είναι εκεί. Ο καθένας έχει οποιεσδήποτε σκέψεις για το πού μπορώ να βρείτε μου ανακτηθεί έγγραφο 2003 της Microsoft, τώρα που έχω τη Microsoft το 2007; Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας! |
|
| |||
| |||
| ΝΑΙ! Συγνώμη για να μην κάνουν αυτό το πρώτο, αλλά εδώ είναι που σκέφτηκα αμέσως μετά την απόσπαση αυτό: Δεν ήξερα ποιο είναι το αρχείο θα πρέπει να ονομάζεται ... αλλά έκανα θυμάμαι μια μοναδική λέξη στο έγγραφο ότι δεν θα ήταν σε οποιοδήποτε άλλο αρχείο (γιατί είχε γίνει το.) Γι 'ανοίξει το εργαλείο αναζήτησης, αναζήτηση για έγγραφα σχετικά με τη μονάδα δίσκου C, που έχουν πληγεί "προχωρημένη αναζήτηση", και στη συνέχεια να πληκτρολογήσει στη μοναδική λέξη και κλικ αναζήτησης. Είναι popped μέχρι αμέσως! Λοιπόν ... ελπίδα ότι βοηθά κάποιος άλλος που θα μπορούσε να είναι ως τεμπέλης όπως είμαι. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χαίρομαι που σας βρήκα. Αναζήτηση θα βρείτε τα περισσότερα πράγματα. Καλύτερη επιλογή για το μέλλον - το αποθηκεύσετε, ενώ μπορείτε να το κάνετε εύκολα.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Word Document Αντικατάσταση Βοήθεια | JStroud | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 2 Σεπτεμβρίου, 2009 04:15 |
| Συγχώνευση αλληλογραφίας του Word 2007 - Προσωρινή Document; | falandys1002 | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 19 Ιουν 2009 05:35 |
| Word 2007, εκτός από τις σελίδες λέξεων | θαμπωμένος | Office Suites & Εφαρμογές | 8 | 21 Μαρ 2009 13:27 |
| Spoken δακτυλογραφηθεί λέξη προς λέξη | pest79456 | Office Suites & Εφαρμογές | 8 | 4η Νοεμβρίου 2007 08:55 |
| Πώς να διαγράψετε μια επιπλέον σελίδα σε ένα έγγραφο MS Word; | pchopra65 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 6η Σεπτεμβρίου 2007 03:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |