manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Promijenjen Word, ne možete naći Oporavljena Document

Reply

Thread Tools
Old 15. studenog 2008, 00:04
Novi član grupe

Default Promijenjen Word, ne možete naći Oporavljena Document

Hej momci! Ja sam novi na mjestu, imao brzi pitanje:

Napisah neki dokument na računalu na poslu, s Microsoftom 2003. Ubrzo nakon što je završio pisanje ... ali prije nego što sam ga spremaju ili tiskanih ... moć iziđe. Kada se vratio na vlast, ja ponovno otvorena Microsoft 2003, a bio je oslabljen vidjeti dokumenta skočne sigurnosne kopije, s neodlozzno pitajući da li sam htjela za spremanje ili brisanje datoteka ... ali sve što sam izabrao opciju bitno je rekao: "Ja 'll se vratim na to kasnije ", jer ja sam idiot.

Dvije ili tri dana kasnije, bio sam još uvijek zanemaruju popup molba ako htjela sam ga spasiti. A onda, bez ikakvog upozorenja, JA je došao na poslu jedan dan i odjednom mi je Microsoft 2007 na našim računalima.

I sada ne mogu naći oporavljene dokument.

Sam pronaći gdje 2007 Microsoft sprema se oporavio dokumenata, ali s jedne Tražim nije tamo.

Bilo tko imati bilo koji misli o tome gdje se mogu pronaći svoj Microsoft 2003 oporavljene dokument, sada kada sam Microsoft 2007?

Hvala vam toliko za vašu pomoć!
Old 15. studenog 2008, 00:07
Novi član grupe

Da! Na žalost ne radi za ovu prvu, ali ovdje je ono što sam shvatio odmah nakon objavljivanja ove:

Nisam znala što bi se datoteka zove ... ali nisam zapamtiti riječ u jedinstven dokument koji ne bi na bilo koji drugi file (jer sam ga napravio.) Pa sam otvorila u alat za pretraživanje, tražili dokumente na C disk, kliknite "Napredno pretraživanje", a zatim klasifikovan u jedinstvenom riječ i kliknuo pretraživanja. To popped up odmah!

Dakle ... se nadam da pomaže nikome drugome koji bi mogli biti lijeni kao što sam ja.
Old 15. studenog 2008, 03:49
Moderator / ica grupe

Glad vas nađe. Traži naći većinu stvari.

Najbolja opcija u budućnosti - a to ste vi možete učiniti tako jednostavno.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.