![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk! Én vagyok az új helyén, egy gyors kérdés: Írtam egy dokumentumot, a számítógépet a munkában, a Microsoft 2003. Röviddel azután, hogy befejeztem az írás ... de mielőtt mentett vagy nyomtatott meg ... A teljesítmény kiment. Ha a hatalom jött vissza, én újra megnyitotta a Microsoft 2003-ban, és megkönnyebbült, hogy a dokumentum pop vissza, egy gyors kérdezi meg akartam menteni, vagy törölje a fájlt ... de én úgy döntött, amit a lehetőség lényegében azt mondta: "I 'll get back to it later ", mert én vagyok a hülye. ![]() Két-három nap múlva még mindig figyelmen kívül hagyja a felugró kérnek, ha meg akartam menteni. És aztán, minden figyelmeztetés nélkül, jöttem a munkába, és egy nap egyszerre volt a Microsoft 2007-mi számítógépeken. És most nem találja a visszanyert dokumentumot. Én találni, ahol a Microsoft 2007 áruházak ez behajtani a dokumentumot, de az egyik I'm looking for nincs. Valaki olyan gondolatokat, hol találom meg a Microsoft 2003 behajtott dokumentum, most, hogy a Microsoft 2007-ben? Nagyon köszönöm a segítséget! |
|
| |||
| |||
| IGEN! Sajnáljuk, hogy nem teszi ezt az első, de itt az, amit gondoltam után azonnal kiküldetésére ezt: Én nem tudom, mi ez a fájl neve ... de már nem emlékszem, egyedülálló szó a dokumentumban, hogy nem lenne más fájl (mert azt tette fel.) Szóval én megnyitotta a kereső eszköz, keresett dokumentumot a C meghajtóra, hit "advanced search", majd írja be a szót, és egyedülálló kattintottak keresés. Úgy bukkant fel rögtön! Szóval ... remélem, hogy segít bárki más, aki a lusta, mint én. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Örülök neked találták ki. Keresés talál a legtöbb dolgot. A legjobb lehetőség a jövőben - menteni míg megteheti könnyen.