פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

השתנה-Word, לא ניתן למצוא את המסמך התאושש

Reply

שרשרת כלים
Old 15 נובמבר 2008, 00:04
קבוצת חברות חדשות

Default השתנה-Word, לא ניתן למצוא את המסמך התאושש

היי חבר 'ה! אני חדש לאתר, היה מהיר שאלה:

כתבתי מסמך במחשב שלי בעבודה, עם מיקרוסופט 2003. זמן קצר לאחר שסיימתי כותבים את זה ... אבל לפני אני הצלתי או להדפיס את זה ... את הכוח יצא. כאשר חזר על כוח, אני מחדש פתחו מיקרוסופט 2003, והוא היה משוחרר כדי לראות את המסמך POP לגבות, עם הנחיה שואל אם אני רוצה לשמור או למחוק את הקבצים ... אבל אני בחרתי באפשרות מה בעצם אמר "אני 'll לחזור אליו מאוחר יותר ", כי אני אידיוט.

שניים או שלושה ימים מאוחר יותר, עדיין הייתי קופץ על התעלמות שואלים אם אני רוצה לשמור אותה. ואז, בלי שום אזהרה, אני נכנס לעבוד יום אחד ואנחנו פתאום היו מיקרוסופט 2007 על המחשבים שלנו.

ועכשיו אני לא מוצאת את המסמך התאושש.

עשיתי למצוא בו מיקרוסופט 2007 חנויות זה התאושש מסמכים, אבל אחד אני מחפש הוא לא שם.

מישהו יש לך מחשבות על איפה אני יכול למצוא את המסמך של מיקרוסופט 2003 התאושש, כי עכשיו יש לי 2007 של מיקרוסופט?

Thank you so much for your help!
Old 15 נובמבר 2008, 00:07
קבוצת חברות חדשות

כן! סליחה על שלא עושה את זה קודם, אבל הנה מה שאני הבנתי מיד לאחר פרסום זה:

אני לא יודע מה יהיה קובץ שנקרא ... אבל אני זוכר עשה ייחודי מילה במסמך כי לא יהיה כל קובץ אחר (כי אני עשה את זה.) אז פתחתי את כלי חיפוש, חיפוש אחר מסמכים על כונן C, היכה "חיפוש מתקדם", ולאחר מכן הקלדת את המילה ייחודי ו לחצו החיפוש. זה למעלה popped מיד!

אז ... מקווה שזה עוזר לאף אחד אחר, אשר עלול להיות עצלן כמו שאני.
Old 15 נובמבר 2008, 03:49
מנהל קבוצת

אני שמח שאתה נמצא בו. חיפוש ימצאו את רוב הדברים.

האפשרות הטובה ביותר בעתיד - להציל אותה בזמן שאתה יכול לעשות זאת בקלות.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.