![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה! אני חדש לאתר, היה מהיר שאלה: כתבתי מסמך במחשב שלי בעבודה, עם מיקרוסופט 2003. זמן קצר לאחר שסיימתי כותבים את זה ... אבל לפני אני הצלתי או להדפיס את זה ... את הכוח יצא. כאשר חזר על כוח, אני מחדש פתחו מיקרוסופט 2003, והוא היה משוחרר כדי לראות את המסמך POP לגבות, עם הנחיה שואל אם אני רוצה לשמור או למחוק את הקבצים ... אבל אני בחרתי באפשרות מה בעצם אמר "אני 'll לחזור אליו מאוחר יותר ", כי אני אידיוט. ![]() שניים או שלושה ימים מאוחר יותר, עדיין הייתי קופץ על התעלמות שואלים אם אני רוצה לשמור אותה. ואז, בלי שום אזהרה, אני נכנס לעבוד יום אחד ואנחנו פתאום היו מיקרוסופט 2007 על המחשבים שלנו. ועכשיו אני לא מוצאת את המסמך התאושש. עשיתי למצוא בו מיקרוסופט 2007 חנויות זה התאושש מסמכים, אבל אחד אני מחפש הוא לא שם. מישהו יש לך מחשבות על איפה אני יכול למצוא את המסמך של מיקרוסופט 2003 התאושש, כי עכשיו יש לי 2007 של מיקרוסופט? Thank you so much for your help! |
|
| |||
| |||
| כן! סליחה על שלא עושה את זה קודם, אבל הנה מה שאני הבנתי מיד לאחר פרסום זה: אני לא יודע מה יהיה קובץ שנקרא ... אבל אני זוכר עשה ייחודי מילה במסמך כי לא יהיה כל קובץ אחר (כי אני עשה את זה.) אז פתחתי את כלי חיפוש, חיפוש אחר מסמכים על כונן C, היכה "חיפוש מתקדם", ולאחר מכן הקלדת את המילה ייחודי ו לחצו החיפוש. זה למעלה popped מיד! אז ... מקווה שזה עוזר לאף אחד אחר, אשר עלול להיות עצלן כמו שאני. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני שמח שאתה נמצא בו. חיפוש ימצאו את רוב הדברים. האפשרות הטובה ביותר בעתיד - להציל אותה בזמן שאתה יכול לעשות זאת בקלות.