mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Pasikeitė "Word", neįmanoma rasti Atkurtas dokumentas

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 15, 2008, 00:04
Naujas Narys

Hey guys! I'm new to site turėjo greitas klausimas:

Aš parašiau dokumentą dėl mano kompiuterio darbe, su "Microsoft" 2003. Netrukus po to, kai aš baigiau rašyti tai ... bet kol aš įrašyti arba išspausdinti jį ... galia išėjo. Kai grįžo į elektros, aš vėl atidaryti "Microsoft" 2003 metais ir buvo atleistas paspaudus, dokumentas Pop Atgal į viršų, o greitai klausia, ar noriu išsaugoti ar ištrinti failo ... bet aš pasirinksiu kokia galimybė iš esmės pasakė: "Aš "LL grįžti į jį vėliau", nes aš esu idiotas.

Dviejų ar trijų dienų, aš vis dar ignoruoja iššokantį klausia, ar aš norėjau jį išsaugoti. Ir tada, be jokio perspėjimo, aš atėjau į darbą vieną dieną ir mes staiga turėjo "Microsoft" 2007 m. mūsų kompiuterius.

Ir dabar aš negaliu rasti panaudotos dokumente.

Aš rasti, kur "Microsoft" 2.007 parduotuvių tai susigrąžinti dokumentus, bet vienas Aš ieškau ne ten.

Kas nors turite minčių, kur galiu rasti savo "Microsoft" 2.003 susigrąžinti dokumentas, kad dabar turiu Microsoft "2007-aisiais?

Thank you so much for your help!
Old Lapkritis 15, 2008, 00:07
Naujas Narys

TAIP! Atsiprašome už ne daro tai pirma, bet štai ką aš raštuotas iš karto po užsakymo to:

I didn't know what byla būtų galima pavadinti ... bet aš prisiminti unikalų žodį dokumente, kad būtų pažeisti jokių kitų failų (nes aš padariau jį.) Aš atvėrė paieškos priemonė, Ieškota dokumentų diską C, spauskite "Išplėstinė paieška", tada turi įvesti unikalų žodį ir paspaudus paiešką. Jis popped up right away!

Taip ... tikiuosi, kad padeda kitiems, kurie gali būti tingus kaip ir aš.
Old Lapkritis 15, 2008, 03:49
Moderatorius Grupė

Džiaugiamės, kad jūs radote jį. Paieška suras daug dalykų.

Geriausias variantas ateityje - išsaugoti jį, o tai galima padaryti lengvai.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.