![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hey guys! I'm new to vietu, bija ātrs jautājums:
Es rakstīju dokumentu uz sava datora darbā, ar 2003 Microsoft. Neilgi pēc tam, kad es beidzis rakstīt tā ... bet pirms es saglabājis vai iespiež tā ... jauda izgāja ārā. Kad varas nāca atpakaļ, es atkal atvērtas Microsoft 2003 un tika atbrīvots, lai aplūkotu dokumentu pop atpakaļ uz augšu, ar ātru jautā, vai es gribēju, lai saglabātu vai izdzēstu failu ... bet es izvēlējos kāds variants būtībā teica: "Man 'll get back to vēlāk ", jo es esmu idiots. ![]() Divas vai trīs dienas vēlāk, es vēl joprojām ignorējot uznirstošo jautā vai es nevēloties to saglabāt. Un tad, bez brīdinājuma, man sāka strādāt vienā dienā un mums pēkšņi bija Microsoft 2007 par mūsu datoros. Un tagad es nevaru atrast atgūt dokumentu. I DID atrast, kur Microsoft 2007 saglabā tā atgūst dokumentus, bet vienu es meklēju tur nav. Kāds ir kādas domas par to, kur es varu atrast savu Microsoft 2.003 atgūt dokumentu, tagad, man ir Microsoft 2007? Thank you so much for your help! |
|
|
|||
|
|||
|
YES! Atvainojamies par nedarīt šī pirmā, bet lūk, ko es sapratu uzreiz pēc norīkošanas šo:
Es nezināju, ko fails tiks sauc ... bet es atceros unikālu vārdu dokumentu, kas nav nevienā citā failā (jo man bija izdarījusi to uz augšu.) Tāpēc es atvēra meklēšanas rīks, meklēja dokumenti par C disku, hit "advanced search", un tad ierakstījāt unikālo vārdu un noklikšķinot meklēšanu. Tā popped up uzreiz! Tā ... ceru, ka palīdzēs kāds cits, kas varētu tik slinks kā es.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Priecīgs jums atradis. Meklēt atradīs visvairāk lietas.
Labākais risinājums, jo nākotnē - izņemot to, bet to var izdarīt viegli.