rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Zmiana programu Word nie może odnaleźć Odzyskane Dokument

Reply

Narzędzia wątku
Old 15 listopada 2008, 00:04
Nowe państwa grupy

Default Zmiana programu Word nie może odnaleźć Odzyskane Dokument

Hey guys! Jestem nowy na miejscu, miał krótkie pytanie:

Dokument napisałem na moim komputerze w pracy z Microsoft 2003. Wkrótce po zakończeniu pisania go ... ale zanim zapisany lub wydrukowany to ... moc wyszedł. Gdy wrócił na siłę, ja ponownie otwarte Microsoft 2003 r. i został zwolniony do dokumentu Dokument pop kopii zapasowej, z monit z pytaniem, czy chcę zapisać lub usunąć plik ... ale wybrał opcję niezależnie zasadniczo powiedział: "I 'll wrócić do niego później ", bo jestem idiotą.

Dwa lub trzy dni później, byłem ciągle ignorując okienko z prośbą o ile chciałem, aby go zapisać. A potem, bez żadnego ostrzeżenia, przyjechałem do pracy jeden dzień, a my nagle miał Microsoft 2007 r. w sprawie naszych komputerów.

A teraz nie mogę znaleźć odzyskania dokumentu.

I DID znaleźć Microsoft 2007 sklepów, gdzie jest odzyskania dokumentów, ale z jednej Szukam nie ma.

Ktoś ma na myśli, gdzie mogę znaleźć mojej Microsoft 2003 odzyskane dokument, że mam teraz Microsoft 2007?

Thank you so much for your help!
Old 15 listopada 2008, 00:07
Nowe państwa grupy

TAK! Niestety nie robi tego pierwszego, ale oto co wyobraziłem natychmiast po posting this:

Nie wiedziałem, co byłoby pliku o nazwie ... ale ja nie pamiętam niepowtarzalny wyraz w dokumencie, które nie będą w jakikolwiek inny plik (bo uczynił to.) Więc otwarcia narzędzia wyszukiwania, szukane dokumenty na dysku C, naciśnij klawisz "wyszukiwanie zaawansowane", a następnie wpisane w unikalny wyraz i kliknął wyszukiwania. To popped się od razu!

Więc ... nadzieję, że pomoże każdemu, kto może być tak leniwy jak ja.
Old 15 listopada 2008, 03:49
Moderator grupy

Cieszę się, że znaleziono go. Szukaj znajdzie większość rzeczy.

Najlepsza opcja w przyszłości - zapisz go, możesz to zrobić z łatwością.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.