![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hey guys! Jestem nowy na miejscu, miał krótkie pytanie:
Dokument napisałem na moim komputerze w pracy z Microsoft 2003. Wkrótce po zakończeniu pisania go ... ale zanim zapisany lub wydrukowany to ... moc wyszedł. Gdy wrócił na siłę, ja ponownie otwarte Microsoft 2003 r. i został zwolniony do dokumentu Dokument pop kopii zapasowej, z monit z pytaniem, czy chcę zapisać lub usunąć plik ... ale wybrał opcję niezależnie zasadniczo powiedział: "I 'll wrócić do niego później ", bo jestem idiotą. ![]() Dwa lub trzy dni później, byłem ciągle ignorując okienko z prośbą o ile chciałem, aby go zapisać. A potem, bez żadnego ostrzeżenia, przyjechałem do pracy jeden dzień, a my nagle miał Microsoft 2007 r. w sprawie naszych komputerów. A teraz nie mogę znaleźć odzyskania dokumentu. I DID znaleźć Microsoft 2007 sklepów, gdzie jest odzyskania dokumentów, ale z jednej Szukam nie ma. Ktoś ma na myśli, gdzie mogę znaleźć mojej Microsoft 2003 odzyskane dokument, że mam teraz Microsoft 2007? Thank you so much for your help! |
|
|
|||
|
|||
|
TAK! Niestety nie robi tego pierwszego, ale oto co wyobraziłem natychmiast po posting this:
Nie wiedziałem, co byłoby pliku o nazwie ... ale ja nie pamiętam niepowtarzalny wyraz w dokumencie, które nie będą w jakikolwiek inny plik (bo uczynił to.) Więc otwarcia narzędzia wyszukiwania, szukane dokumenty na dysku C, naciśnij klawisz "wyszukiwanie zaawansowane", a następnie wpisane w unikalny wyraz i kliknął wyszukiwania. To popped się od razu! Więc ... nadzieję, że pomoże każdemu, kto może być tak leniwy jak ja.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cieszę się, że znaleziono go. Szukaj znajdzie większość rzeczy.
Najlepsza opcja w przyszłości - zapisz go, możesz to zrobić z łatwością.