![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti! Sunt nou pe site-ul, a avut o scurtă discuţie: Am scris un document de pe computerul meu la locul de muncă, cu Microsoft 2003. La scurt timp după ce am terminat de scris, dar înainte de asta ... am salvat-o ... sau imprimate la putere a ieşit. Când sa întors la putere, am re-deschis Microsoft 2003, şi a fost eliberat pentru a vedea documentul pop înapoi în sus, cu un prompt cer dacă am vrut pentru a salva sau a şterge fişierul ... dar am ales orice opţiune în esenţă a spus că "am 'll sa ma intorc la ea mai târziu ", pentru că eu sunt un idiot. ![]() Două sau trei zile mai târziu, am fost încă ignorând popup cer dacă aş fi vrut să o salveze. Şi apoi, fără nici un avertisment, am venit într-o zi de lucru şi am avut brusc Microsoft 2007 privind noastre de calculatoare. Si acum nu pot găsi în documentul recuperat. N-am găsit în cazul în care Microsoft 2007 de magazine este recuperat documente, dar de o Caut nu este acolo. Oricine are nici gândurile pe unde pot să-mi găsesc Microsoft 2003 recuperat document, acum că am Microsoft 2007? Mulţumesc mult pentru ajutor! |
|
| |||
| |||
| Da! Ne pare rău, nu pentru a face asta în primul rând, dar aici e ceea ce m-am gândit imediat după postaţi acest lucru: Nu ştiam ce dosarul ar fi sunat ... dar am facut-o amintesc unic cuvânt în documentul pe care nu ar fi în nici un alt dosar (pentru că am făcut-o.) Asa ca am deschis de instrument de căutare, căutat de documente de pe unitatea C, apăsaţi "cautare avansata", apoi introdus în unic cuvânt şi faceţi clic pe Search. Este popped sus imediat! Deci ... speranţa că îi ajută pe oricine altcineva care ar putea fi la fel de leneş ca şi mine. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mă bucur că ai găsit-o. Cautati va găsi cele mai multe lucruri. Cea mai bună opţiune în viitor - salvaţi-o în timp ce o puteţi face cu uşurinţă.