menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Zmenil Word nemôže Nájsť Protektorované Dokument

Reply

Thread Tools
Old 15. novembra 2008, 00:04
Nový člen skupiny

Ahoj kluci! Som nový na mieste, mal rýchly dotaz:

Jsem psal dokument o svoj počítač pri práci s Microsoft 2003. Krátko potom, čo som dokončil písanie je ... ale ako som ju uložili alebo vytlačené ... moc vyšiel. Keď sa vrátil k moci, I re-otvoril Microsoft 2003 a bol zbavený vidieť dokument pop zálohovať, s otázkou, či riadku som chcel uložiť alebo zmazať súbor ... ale já si vybral možnosť čokoľvek v podstate hovorí: "I 'll dostanete späť na neskôr ", pretože ja som idiot.

Dva alebo tri dni neskôr, bol som stále ignorovala popup pýtal sa, či by som chcel uložiť. A potom, bez akéhokoľvek varovania, prišiel som do práce jeden deň, a zrazu sme mali Microsoft 2007 na našom počítači.

A teraz nemôžem nájsť zhodnotených dokumente.

Urobil som nájsť, kde Microsoft 2007 predajní je to zhodnotených dokumentov, ale ten Hľadám nie je tam.

Ktokoľvek si akékoľvek myšlienky o tom, kde môžem nájsť Microsoft 2003 zhodnotených dokument, teraz som Microsoft 2007?

Mockrát vám ďakujem za vašu pomoc!
Old 15. novembra 2008, 00:07
Nový člen skupiny

ÁNO! Ospravedlňujeme sa za to robiť ako prvý, ale tady je to, čo som si bezprostredne po vyslanie tohto:

Nevedel som, čo by sa súbor s názvom ... ale som si spomeniete jedinečné slovo v dokumente, ktorý by nemal byť v žiadnom inom súboru (pretože som sa to.) A tak som otvorila vyhľadávací nástroj, vyhľadávať dokumenty na disku C, hit "pokročilého vyhľadávania", a potom napísali v jedinečnej slovo a klikli vyhľadávanie. Je bouchnutý sa hneď!

... Tak dúfam, že pomôže niekto iný, kto by mohol byť tak líný jako já.
Old 15. novembra 2008, 03:49
Moderátor skupiny

Som rád, že ste našli. Vyhľadávanie nájde väčšinu vecí.

Najlepšia voľba v budúcnosti - uložte ho pritom môžete urobiť tak ľahko.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.