![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci! Som nový na mieste, mal rýchly dotaz: Jsem psal dokument o svoj počítač pri práci s Microsoft 2003. Krátko potom, čo som dokončil písanie je ... ale ako som ju uložili alebo vytlačené ... moc vyšiel. Keď sa vrátil k moci, I re-otvoril Microsoft 2003 a bol zbavený vidieť dokument pop zálohovať, s otázkou, či riadku som chcel uložiť alebo zmazať súbor ... ale já si vybral možnosť čokoľvek v podstate hovorí: "I 'll dostanete späť na neskôr ", pretože ja som idiot. ![]() Dva alebo tri dni neskôr, bol som stále ignorovala popup pýtal sa, či by som chcel uložiť. A potom, bez akéhokoľvek varovania, prišiel som do práce jeden deň, a zrazu sme mali Microsoft 2007 na našom počítači. A teraz nemôžem nájsť zhodnotených dokumente. Urobil som nájsť, kde Microsoft 2007 predajní je to zhodnotených dokumentov, ale ten Hľadám nie je tam. Ktokoľvek si akékoľvek myšlienky o tom, kde môžem nájsť Microsoft 2003 zhodnotených dokument, teraz som Microsoft 2007? Mockrát vám ďakujem za vašu pomoc! |
|
| |||
| |||
| ÁNO! Ospravedlňujeme sa za to robiť ako prvý, ale tady je to, čo som si bezprostredne po vyslanie tohto: Nevedel som, čo by sa súbor s názvom ... ale som si spomeniete jedinečné slovo v dokumente, ktorý by nemal byť v žiadnom inom súboru (pretože som sa to.) A tak som otvorila vyhľadávací nástroj, vyhľadávať dokumenty na disku C, hit "pokročilého vyhľadávania", a potom napísali v jedinečnej slovo a klikli vyhľadávanie. Je bouchnutý sa hneď! ... Tak dúfam, že pomôže niekto iný, kto by mohol byť tak líný jako já. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som rád, že ste našli. Vyhľadávanie nájde väčšinu vecí. Najlepšia voľba v budúcnosti - uložte ho pritom môžete urobiť tak ľahko.