мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Измењен Уорд, не можете наћи спасене Доцумент

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. Мар 2008, 00:04
Нови члан групе

Default Измењен Уорд, не можете наћи спасене Доцумент

Хеј момци! Ја сам нови на месту, имао брзи питање:

Написах неки документ на рачунару на послу, са Мицрософт 2003. Убрзо након што је завршио писање ... али пре него што сам га чувају или штампаних ... моћ изиђе. Када се вратио на власт, ја поново отворена Мицрософт 2003, а био је ослабљен видети документа искачуће безбедносне копије, са неодлоззно питајући да ли сам хтела за чување или брисање датотека ... али све што сам изабрао опцију битно је рекао: "Ја 'лл се вратим на то касније ", јер ја сам идиот.

Две или три дана касније, био сам још увек занемарују попуп молба ако хтела сам га спасити. А онда, без икаквог упозорења, ЈА је дошао на послу један дан и одједном ми је Мицрософт 2007 на нашим рачунарима.

И сада не могу наћи спасене документ.

Сам пронаћи где 2007 Мицрософт спрема се опоравио докумената, али с једне Тражим није тамо.

Било ко имати било који мисли о томе где се могу пронаћи свој Мицрософт 2003 спасене документ, сада када сам Мицрософт 2007?

Хвала вам толико за вашу помоћ!
Old 15. Мар 2008, 00:07
Нови члан групе

Да! На жалост не ради за ову прву, али овде је оно што сам схватио одмах након објављивања ове:

Нисам знала шта би се датотека зове ... али нисам запамтити реч у јединствен документ који не би на било који други филе (јер сам га направио.) Па сам отворила у алат за претрагу, тражили документе на Ц диск, кликните на "Напредна претрага", а затим класификоване у јединственом реч и кликнуо претраге. То поппед уп одмах!

Дакле ... надам се да помаже никоме другоме који би могли бити лењ као што сам ја.
Old 15. Мар 2008, 03:49
Модератор / ица групе

Глад вас нађе. Тражи наћи већину ствари.

Најбоља опција у будућности - а то сте ви можете да урадите тако једноставно.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уорд документ Преснимавање Помоћ ЈСтроуд Оффице & Апплицатионс 2 2. Јул 2009 04:15
Уорд 2007 Маил мерге - Темпорары документ? фаландыс1002 Оффице & Апплицатионс 0 19. јуна 2009 05:35
Уорд 2007, Искључивање странице из Уорд цоунт сноублинд Оффице & Апплицатионс 8 21 март 2009 13:27
Рекох реч куцаног реч пест79456 Оффице & Апплицатионс 8 4 новембар 2007 08:55
Како избрисати страницу екстра унутар МС Уорд документ? пцхопра65 Оффице & Апплицатионс 2 6. Сеп 2007 03:51
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц