![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys! Я новачок на сайті, були швидко питання: Я написав документ на моєму комп'ютері на роботі з Microsoft 2003. Незабаром після того як я скінчив писати ... але, перш ніж я збереженою або надруковано ... сила пішла. Коли влади прийшли знову, я знов відкрив Microsoft 2003 року, і був звільнений, щоб побачити документ поп назад вгору, з'явиться запрошення, чи хочу я зберегти або видалити файл ... але я вибрав будь-який варіант, по суті сказав: "Я Л. Л. повернутися до нього пізніше ", тому що я ідіот. ![]() Два чи три дні по тому, я як і раніше ігнорує спливаюче просять, якщо я хочу зберегти його. І потім, без жодного попередження, я прийшов на роботу в один прекрасний день ми раптом Microsoft 2007 на наших комп'ютерах. А тепер я не можу знайти відновлений документ. Я знайшов де Microsoft 2007 магазинів звертався до нього документи, але одне я шукаю не там. Кого-то є будь-які думки про те, де я можу знайти Microsoft 2003 відновлений документ, тепер, коли я Microsoft 2007? Велике вам спасибі за вашу допомогу! |
|
| |||
| |||
| ТАК! Вибачте за не робити цього першого, але ось що я вирішив відразу ж після публікації цього: Я не знаю, що файл буде називатися ... але я пам'ятаю унікальне слово в документі, який буде не в будь-який інший файл (тому що я зробив його.) Так що я відкрила інструмент пошуку, Пошук документів на диску C, натисніть "Розширений пошук", а потім ввели в унікальне слово і натиснути пошук. Він вискочив прямо зараз! Отже ... сподіваюся, що допомагає всім, кому може бути настільки ж ліниві, як я. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Радий, що ви знайшли його. Пошук знайдете самі речі. Кращий варіант на майбутнє - зберегти його в той час як Ви можете зробити це легко.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Документ Word Замінювати Допомога | JStroud | Office Suites & Застосування | 2 | 2 вересня 2009 04:15 |
| Word 2007 Mail Merge - тимчасовий документ? | falandys1002 | Office Suites & Застосування | 0 | 19 червня 2009 05:35 |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Spoken Word до друкованого слова | pest79456 | Office Suites & Застосування | 8 | 4 листопада 2007 08:55 |
| Як видалити додаткові сторінки в документі MS Word? | pchopra65 | Office Suites & Застосування | 2 | 6 вересня 2007 03:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |