![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj všichni opět ![]() Na mém počítači mám trochu pomalejší, takže mohl někdo podívat přes mé dílo ředitel a et mě na nic, pokud existuje něco běží, že není potřeba ani možná eney podezřelé věci běží Mám dát kruhu Věci, které nemám žádnou, co tam ASO Cener TCP posel a rundell32.exe iv těchto předtím nikdy neviděl, musí být z přidané týdnem já mít nainstalovaný g platnost možná cesta, protože to je to, co jsou zač? print screen zde> http://i124.photobucket.com/albums/p...askmanager.jpg díky za pomoc eney
|
| |||
| |||
| iv právě uplynulého Cener TCP posel, a zdá se, že v chuti coem manažer kdy já zatáčka na mé okna boční lišty, takže to je to, že jedna:) rundell32.exe je grafické ovladače nastavení je to bezpečné zatáčka off?
__________________ |
|
| |||
| |||
| Snaží se přijít na to Co se děje při pohledu ve Správci úloh, je docela možné. Log Hijackthis by bylo mnohem víc říct. |
|
| |||
| |||
| Všechno, co ve vašem správce úloh vypadá v pořádku a jako zlo řekl Hijackthis bude mnohem účinnější. rundll32.exe je proces, který spouští DLL a místa jejich knihovny do paměti, takže mohou být použity efektivněji aplikací. rundll32.exe by neměly být zdravotně postižené, potřebné pro základní aplikace fungovat správně. alg.exe je proces patřící do operačního systému Microsoft Windows. To je základní proces pro Microsoft Windows sdílení připojení k Internetu a připojení k internetu firewallem. Tento program je důležité pro stabilní a bezpečný provoz vašeho počítače, a neměla by být zastaveno. svchost.exe je systém, proces, patřící do operačního systému Microsoft Windows, který se stará procesy spouštěny z knihovny DLL. Tento program je důležité pro stabilní a bezpečný provoz vašeho počítače, a neměla by být zastaveno. spoolsv.exe se systémem Microsoft Windows spustitelný soubor, který se stará tisku. Tento program je důležité pro stabilní a bezpečný provoz vašeho počítače, a neměla by být zastaveno. wscntfy.exe je součástí systému Microsoft Windows zabezpečení a výstupy současný stav zabezpečení vašeho počítače. Tento program je důležité pro stabilní a bezpečný provoz vašeho počítače, a neměla by být zastaveno. smss.exe je proces, který je součástí operačního systému Microsoft Windows. Nazývá Session Manager subsystému a je odpovědný za zpracování relací ve vašem systému. Tento program je důležité pro stabilní a bezpečný provoz vašeho počítače, a neměla by být zastaveno. avgamsvr.exe je součástí Grisoft Internet Security Suite a je zásadní pro bezpečný a bezpečný provoz počítače. Chrání před viry, spywares, červy a trojské koně. Tento program je důležité pro stabilní a bezpečný provoz vašeho počítače, a neměla by být ukončena. Většina z nich je registrována jako zadní vrátka chybu tak by měl unést druh padělků od reals, pokud existují a případné další pop up this site by měly pomoci http://www.liutilities.com/products/...rary/rundll32/ |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus thanks for that:) udělám to hi jack běhat a dostat bk na vás díky:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Správce úloh není mnoho použití jako každý řekl: HJT je mnohem užitečnější. Pokud chcete vědět, jaké procesy skutečně dělají, můžete zkusit stáhnout Process Explorer Je to mnohem užitečnější než Správce úloh. Pokud kliknete na Pohled a pak Dolní Pane show a pak jít na Pohled Znovu a klikněte na Dolní Pane Zobrazit a zvolte DLL vidíte, co DLL svchost.exe jsou vlastně běží, které mohou být užitečné, když si budete bombardováni, jako 10 svchost.exe.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda, nemůže dostat do svého Správce úloh | Raph78 | Operační systémy Windows | 5 | 23. července 2009 02:45 |
| Správci úloh procesy .. | IsoldeAislinn | Operační systémy Windows | 9 | 25. Září 2008 19:26 |
| AnVir Task Manager | evilfantasy | Obecné Software Chat | 0 | 28. března 2008 14:40 |
| Nelze otevřít Správce úloh | ImSoLost | Virus, spyware a bezpečnost | 19 | 6. ledna 2008 12:28 |
| Správce úloh mírný problém | lurcherlad | Operační systémy Windows | 5 | 10. listopadu 2007 12:04 |
| Thread Nástroje | |
| |