μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Ελέγξτε το έργο μου διαχειριστή για μένα plz:)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Ιουλ 2008, 08:22
Ομάδα Δωρητών

γεια σε όλους και πάλι

pc μου λειτουργεί λίγο αργή, ώστε θα μπορούσε να έχει κάποιος μια ματιά πάνω μου και καθήκον του διαχειριστή και δεν μου αν υπάρχει κάτι τρέχει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να eney ύποπτες ή ίσως τα πράγματα λειτουργίας
Έχω θέσει έναν κύκλο γύρω από τα πράγματα, δεν υπάρχει για το τι δεν
aso Cener TCP και αγγελιοφόρο rundell32.exe
iv που δεν είχε γνωρίσει ποτέ πριν αυτά πρέπει προστέθηκε πριν από μία εβδομάδα έχω εγκατεστημένη ισχύ ζ οδήγησης καθώς ίσως thats τι είναι;

εκτύπωση οθόνη εδώ>

http://i124.photobucket.com/albums/p...askmanager.jpg

ευχαριστώ για την βοήθεια eney

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1,50 DDR gig
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB PCI G-δύναμη
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY αερόψυκτο ψήκτρα
Network / Internet:
παρθένο 50Mbps
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
7 Παράθυρο για Ultimate
Old 8η Ιουλ 2008, 08:29
Ομάδα Δωρητών

iv μόλις έληξε Cener TCP messenger και φαίνεται να coem γεύση στο διαχειριστή, όταν θ γλαρονάκι μου παράθυρα πλευρά μπαρ ώστε thats ότι μία:)
rundell32.exe είναι γραφικά οδηγούς ρύθμιση είναι αυτό ασφαλές να γλαρονάκι off;

Old 8η Ιουλ 2008, 09:40
Συντονιστής Ομάδας

Προσπαθώντας να καταλάβουμε whats going on, εξετάζοντας το Task Manager είναι μάλλον αδύνατο. A Hijackthis log, θα ήταν πολύ πιο λέει.

Old 8η Ιουλ 2008, 18:00
Ομάδα Δωρητών

Τα πάντα στο έργο σας διαχειριστή προσβλέπει πρόστιμο και του κακού, όπως έλεγε ένα Hijackthis θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματική.
rundll32.exe είναι μια διαδικασία η οποία εκτελεί DLL της και τους τοποθετεί σε βιβλιοθήκες της μνήμης,
έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται πιο αποτελεσματικά από τις εφαρμογές.
rundll32.exe δεν θα πρέπει να είναι άτομα με ειδικές ανάγκες, οι οποίες απαιτούνται για βασικές εφαρμογές να λειτουργούν σωστά.

alg.exe είναι μια διαδικασία που ανήκουν στο λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows. Είναι μια βασική διαδικασία για τα Microsoft Windows Internet Connection κατανομή και σύνδεση Internet τείχος. Αυτό το πρόγραμμα είναι σημαντικό για τη σταθερή και ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή σας και δεν θα πρέπει να περατωθεί.

Svchost.exe είναι μια διαδικασία που ανήκουν στο σύστημα των Microsoft Windows λειτουργικό σύστημα το οποίο χειρίζεται τις διεργασίες που εκτελούνται από DLLs. Αυτό το πρόγραμμα είναι σημαντικό για τη σταθερή και ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή σας και δεν θα πρέπει να περατωθεί.

Spoolsv.exe είναι ένα σύστημα Microsoft Windows εκτελέσιμο που χειρίζεται την διαδικασία εκτύπωσης. Αυτό το πρόγραμμα είναι σημαντικό για τη σταθερή και ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή σας και δεν θα πρέπει να περατωθεί.

wscntfy.exe αποτελεί μέρος του συστήματος ασφαλείας των Microsoft Windows και εκροές την τρέχουσα κατάσταση της ασφάλειας του υπολογιστή σας. Αυτό το πρόγραμμα είναι σημαντικό για τη σταθερή και ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή σας και δεν θα πρέπει να περατωθεί.

Smss.exe είναι μια διαδικασία που αποτελεί μέρος του λειτουργικού συστήματος των Microsoft Windows. Λέγεται το Session Manager Subsystem και είναι υπεύθυνη για το χειρισμό των συνεδριάσεων για το σύστημά σας. Αυτό το πρόγραμμα είναι σημαντικό για τη σταθερή και ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή σας και δεν θα πρέπει να περατωθεί.

avgamsvr.exe είναι ένα μέρος της Grisoft Internet Security Suite και είναι απαραίτητη για την ασφαλή και ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή σας. Προστατεύει από ιούς, spywares, worms και trojans. Αυτό το πρόγραμμα είναι σημαντικό για τη σταθερή και ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή σας και δεν θα πρέπει να λυθεί.

Τα περισσότερα από αυτά είναι καταγεγραμμένα ως κερκόπορτα της ευπάθειας έτσι, ένα είδος πρέπει να επισκιάσουν τα προϊόντα απομίμησης από το reals αν υπάρχουν
και αν υπάρχουν πιο pop μέχρι αυτό το site θα πρέπει να βοηθήσει

http://www.liutilities.com/products/...rary/rundll32/
Old 9η Ιουλίου 2008, 04:46
Ομάδα Δωρητών

kanoakavirus ευχαριστώ για αυτό:) θα κάνω ένα γεια βύσμα αυτό σκούντημα και να BK σας ευχαριστώ:)

Old 9η Ιουλίου 2008, 06:05
Συντονιστής Ομάδας

Task Manager δεν είναι πολύ χρήση, όπως είπαν όλοι, HJT είναι πολύ πιο χρήσιμη.

Αν θέλετε να μάθετε πραγματικά ποιες είναι οι διαδικασίες είναι αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε τη λήψη Process Explorer

Είναι πολύ πιο χρήσιμο από το Task Manager.

Αν κάνετε κλικ σε Προβολή και στη συνέχεια Δείτε το κάτω τμήμα και στη συνέχεια, προχωρήστε στο Προβολή ξανά και κάντε κλικ Κάτω Pane Προβολή και επιλέξτε DLLs μπορείτε να δείτε τι DLLs Svchost.exe είναι η πραγματικότητα που λειτουργεί μπορεί να είναι χρήσιμη όταν έχετε βομβαρδιζόμαστε με το 10 Svchost.exe.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.