manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Check out moj zadaća voditelj za mene plz:)

Reply

Thread Tools
Old 8. srpnja 2008, 08:22
Donatorska Grupa

bok svima opet

moj pc je trčanje malo spor na taj način mogao netko ima pogled na moj zadaća voditelj i et mene ne postoji li išta pokrenut da nema potrebe da ili možda eney sumnjive stvari trčanje
imam baciti krug oko stvari i ne no ono što ima za
Aso Cener TCP glasnik i rundell32.exe
iv nikad vidio te prije nego što se od bio dodan prije tjedan dana imam instaliran g snagu voziti jer možda taj što su oni?

print screen ovdje>

http://i124.photobucket.com/albums/p...askmanager.jpg

hvala za pomoć eney

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.34GHZ overclockane! Athlon64 3000 +
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1,50 gig DDR
Grafička kartica (e):
256MB PCI G-force
Sound Card:
Sound Blaster HD 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY zrakom hlađeni heatsink
Network / Internet:
djevica 50mbps
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Prozor je 7 Ultimate
Old 8. srpnja 2008, 08:29
Donatorska Grupa

iv upravo završio Cener TCP glasnik i čini se da coem u okusu menadžer našto ja čigra na moj Windows sa strane, tako da je taj jedan:)
rundell32.exe je grafika vozači postavka je ovo sigurno čigra off?

Old 8. srpnja 2008, 09:40
Moderator / ica grupe

Pokušavajući shvatiti koliko ide na gledanjem u Task Manager je prilično nemoguće. HijackThis log bi biti mnogo više reći.

Old 8. srpnja 2008, 18:00
Donatorska Grupa

Sve u svoj zadatak manager izgleda dobro i zlo kao što je rekao HijackThis bi biti daleko učinkovitiji.
RunDll32.exe je proces koji obavlja DLL-a i mjesta njihove knjižnice u memoriju,
tako da se oni mogu koristiti učinkovitije primjene.
RunDll32.exe se ne bi trebao biti onemogućen, potrebne za bitne aplikacije to funkcionirati ispravno.

alg.exe je proces koji pripada Microsoft Windows operativnih sustava. To je srž procesa za Microsoft Windows Internet Connection Sharing i Internet povezivanje vatrozid. Ovaj program je važan za stabilan i siguran vođenje vaše računalo i ne bi trebao biti svršen.

svchost.exe je proces koji pripada sustavu Microsoft Windows operativnih sustava koji obrađuje procese izvršava sa DLLs. Ovaj program je važan za stabilan i siguran vođenje vaše računalo i ne bi trebao biti svršen.

Spoolsv.exe je sustav Microsoft Windows executable koja rukuje tisak. Ovaj program je važan za stabilan i siguran vođenje vaše računalo i ne bi trebao biti svršen.

wscntfy.exe je dio Microsoft Windows Sigurnost sustava, a izlazni trenutno stanje sigurnosti vašeg računala. Ovaj program je važan za stabilan i siguran vođenje vaše računalo i ne bi trebao biti svršen.

smss.exe je proces koji je dio Microsoft Windows operativnih sustava. To se zove Session Manager Subsystem i odgovoran je za rukovanje sjednice na vašem sustavu. Ovaj program je važan za stabilan i siguran vođenje vaše računalo i ne bi trebao biti svršen.

avgamsvr.exe je dio Grisoft Internet Security Suite te je bitna za siguran i pouzdan rad računala. Štiti od virusa, spywares, crva i trojanaca. Ovaj program je važan za stabilan i siguran vođenje vaše računalo i ne bi trebao biti svršen.

Većina od njih su registrirani kao backdoor ranjivost je tako oteti treba sortirati varanje od realne brojeve, ako postoje bilo kakve
i ako je bilo više pop-up ovaj položaj bi trebao pomoći

http://www.liutilities.com/products/...rary/rundll32/
Old 9. srpnja 2008, 04:46
Donatorska Grupa

kanoakavirus hvala za to:) ja ću učiniti Hi Jack ovo pljuska i dobiti BK vam hvala:)

Old 9. srpnja 2008, 06:05
Moderator / ica grupe

Task Manager nije puno koristiti jer svatko je rekao, HJT je mnogo više koristan.

Ako želite znati što zapravo procesi rade, možete pokušati skidanje Process Explorer

To je mnogo više koristan nego Task Manager.

Ako kliknete na Pregled i onda Pokaži Donja okna a zatim idite na Pregled opet i kliknite na Donja okna View i odaberite DLLs možete vidjeti što DLL datoteke svchost.exe su zapravo trčanje koje može biti korisno kada se bombardirati vas sa sličnim 10 svchost.exe.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.