kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Nézd meg a Feladatkezelő el nekem plz:)

Reply

Téma eszközök
Old Július 8, 2008, 08:22
Donor Group

Default Nézd meg a Feladatkezelő el nekem plz:)

szia mindenki újra

m pc fut egy kicsit lassú, tehát tudna valaki egy pillantást a hátam mögé feladat igazgató és et én sem, ha van valami futó, hogy nincs szükség, vagy talán eney gyanús dolog fut
Nekem van tesz egy kört kerek dolog, amit nem nem, mi ott
aso Cener TCP hírnök és rundell32.exe
iv soha nem láttam ilyen előtt kell a hozzáadott egy hete, nekem van beiktatott g erő hajt, mivel lehet, amit mi vannak?

print screen itt>

http://i124.photobucket.com/albums/p...askmanager.jpg

thanks for help eney

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old Július 8, 2008, 08:29
Donor Group

iv a közelmúltban véget ért Cener TCP hírnök, és úgy tűnik, hogy coem ízű menedzser csér mikor én az én-m Windows oldalán bár úgy, hogy amit az egyik:)
rundell32.exe a grafikus illesztőprogramok beállítás ez biztonságos csér le?

Old Július 8, 2008, 09:40
Moderátor Csoport

Próbálta kitalálni, Mi újság, hogy megvizsgáltuk a Task Manager elég lehetetlen. A napló Hijackthis sokkal többet mondani.

Old Július 8, 2008, 18:00
Donor Group

Mindent a feladat igazgató úgy néz ki jól, és mint mondta egy gonosz Hijackthis lenne sokkal hatékonyabb.
rundll32.exe egy olyan folyamat, amelyek a DLL könyvtárak helyét és a memória,
így lehet használni hatékonyabb alkalmazásokat.
rundll32.exe nem lehet kikapcsolni, nem helyettesíthető alkalmazások megfelelő működéséhez.

alg.exe egy folyamat tartozik a Microsoft Windows operációs rendszerhez. Ez egy alapvető eljárás a Microsoft Windows Internetkapcsolat megosztása és az internetkapcsolat tűzfala. Ez a program fontos a stabil és biztonságos működését, a számítógép, és nem kell szüntetni.

svchost.exe olyan rendszer, folyamat tartozó, a Microsoft Windows operációs rendszer, amely kezeli a folyamatokat hajtja végre DLL-eket. Ez a program fontos a stabil és biztonságos működését, a számítógép, és nem kell szüntetni.

spoolsv.exe a Microsoft Windows rendszer futtatható, amely kezeli a nyomtatási folyamatot. Ez a program fontos a stabil és biztonságos működését, a számítógép, és nem kell szüntetni.

wscntfy.exe része a Microsoft Windows biztonsági rendszer és kimenetek az aktuális biztonsági állapotát a számítógépet. Ez a program fontos a stabil és biztonságos működését, a számítógép, és nem kell szüntetni.

smss.exe olyan folyamat, amelynek része a Microsoft Windows operációs rendszerhez. Úgy hívják a munkamenet-kezelő alrendszer és kezeléséért felelős ülés a rendszerben. Ez a program fontos a stabil és biztonságos működését, a számítógép, és nem kell szüntetni.

avgamsvr.exe része a Grisoft Internet Security Suite és elengedhetetlen a biztonságos és megbízható, a számítógép működését. Védelmet nyújt a vírusok, spyware, férgek és trójaiak. Ez a program fontos a stabil és biztonságos működését, a számítógépet, és csak akkor szüntethető meg.

Ezek többsége regisztrált egy backdoor sebezhetőség annyira a eltérít kell válogatnia a hamisítványt az valós számok, ha vannak
és ha a pop-ig ezen az oldalon kell járulnia

http://www.liutilities.com/products/...rary/rundll32/
Old Július 9, 2008, 04:46
Donor Group

kanoakavirus thanks for that:) én akarat csinál egy hi jack ezt a jog és kap bk köszönet neked:)

Old Július 9, 2008, 06:05
Moderátor Csoport

Task Manager nem sokat használják, mint mindenki mondta, HJT sokkal hasznosabb.

Ha tudni akarod, mi valójában a folyamatok csinálnak, akkor próbálja meg a letöltést Process Explorer

Ez sokkal hasznosabb, mint a Task Manager.

Ha rákattint Látvány majd Show Alsó ablaktábla és akkor megy Látvány újra és kattintson a Alacsonyabbak Pane View és válasszuk a DLL - megnézheti, milyen DLL-ek a svchost.exe valóban fut, amely hasznos lehet, amikor megkapja bombáznak, mint 10 svchost.exe.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség, nem tud hozzáférni My Feladatkezelő Raph78 A Windows operációs rendszerek 5 23. július 2009 02:45
Feladatkezelő Folyamatok .. IsoldeAislinn A Windows operációs rendszerek 9 25. Szeptember 2008 19:26
AnVir Feladatkezelőt evilfantasy General Chat szoftver 0 28. március 2008 14:40
Nem tudja megnyitni a Feladatkezelő ImSoLost Vírus, kémprogram és biztonság 19 6. január 2008 12:28
Feladatkezelőt némi probléma lurcherlad A Windows operációs rendszerek 5 10. november 2007 12:04
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.