![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi everyone vėl ![]() Mano kompiuteris veikia lėtai, todėl mažai kas galėjo būti per savo Task Manager ir ET man ne, jei nėra ką veikti, kad nėra būtinybės, o gal eney įtartinų ką veikia ieškoti Włożyłem apskritime pavaizduotas things I don't nėra ką ten Aso Cener TCP Messenger ir rundell32.exe iv never seen šių Prieš misą buvo įdėta prieš savaitę Turiu įdiegta G Force vairuoti, nes gal thats ką jie? Print Screen čia> http://i124.photobucket.com/albums/p...askmanager.jpg Ačiū už eney Pagalba
|
| |||
| |||
| IV tik baigėsi Cener TCP Messenger ir atrodo, kad coem skonio valdytojas, kai aš žuvėdros mano langai šone todėl thats kad vienas:) rundell32.exe tai vaizdo tvarkyklės nustatymas tai saugu žuvėdros off?
__________________ |
|
| |||
| |||
| Trying to figure out whats going on, žiūrėdamas į Task Manager yra gana neįmanoma. HijackThis būtų daug pasakoti. |
|
| |||
| |||
| Viskas savo Task Manager atrodo gerai, ir blogai, kaip sakė HijackThis būtų kur kas efektyviau. rundll32.exe yra procesas, kuris paleidžia DLL's ir kur jų bibliotekas į atmintį, todėl jie gali būti naudojamas efektyviau paraiškas. rundll32.exe neturėtų būti išjungta, reikalingų svarbiausioms taikomosioms priemonėms veikti tinkamai. alg.exe yra procesas, priklausantis Microsoft Windows operacinė sistema. Jis yra pagrindinis procesas, skirtas Microsoft Windows Internet Connection Sharing ir interneto ryšio ugniasienę. Ši programa yra svarbi stabili ir saugi veikia jūsų kompiuteryje ir neturėtų būti nutraukta. svchost.exe yra sistemos procesas priklauso "Microsoft Windows" operacinę sistemą, kuri tvarko procesai vykdomi iš DLL. Ši programa yra svarbi stabili ir saugi veikia jūsų kompiuteryje ir neturėtų būti nutraukta. Spoolsv.exe yra Microsoft Windows sistemos vykdomąjį kuri užsiima spausdinimo procesu. Ši programa yra svarbi stabili ir saugi veikia jūsų kompiuteryje ir neturėtų būti nutraukta. wscntfy.exe yra "Microsoft Windows" saugumo sistemos dalimi ir rezultatų dabartinę saugumo būklę jūsų kompiuteryje. Ši programa yra svarbi stabili ir saugi veikia jūsų kompiuteryje ir neturėtų būti nutraukta. smss.exe yra procesas, kuris yra Microsoft Windows operacinės sistemos dalis. Tai vadinama Session Manager Subsystem ir yra atsakingas už tvarkymo kursus apie savo sistemą. Ši programa yra svarbi stabili ir saugi veikia jūsų kompiuteryje ir neturėtų būti nutraukta. avgamsvr.exe yra Grisoft Internet Security Suite "dalis ir yra būtina užtikrinti ir saugų kompiuterį. Apsaugo nuo virusų, spyware, kirminai ir Trojos arklys. Ši programa yra svarbi stabili ir saugi veikia jūsų kompiuteryje ir neturėtų būti nutraukiama,. Dauguma jų yra įregistruotas kaip backdoor pažeidžiamumas's so svetimą reikia rūšiuoti iš Reals klastotės, jei yra bet ir jei daugiau Iššokantis šią svetainę turėtų padėti http://www.liutilities.com/products/...rary/rundll32/ |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus thanks for that:) I will do Hi Jack šio jog ir gaukite BK jums ačiū:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Task Manager "yra ne daug kaip visi sakė, HJT yra daug naudingesnis. Jei norite sužinoti, kas iš tiesų procesai, kurie daro, galite pabandyti atsisiųsti Process Explorer Tai daug geriau nei Task Manager. Jei paspausite Vaizdas tada Rodyti Žemutinė sritis ir tada pereiti prie Vaizdas ir vėl paspauskite Apatinis sritis vaizdas pasirinkite DLL Jūs galite pamatyti, kas DLL svchost.exe yra tiesų važiuoja, kuri gali būti naudinga, kai gaunate bombarduojamos kaip 10 svchost.exe.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help, negaliu prieiti prie savo Task Manager | Raph78 | Windows "operacinės sistemos | 5 | 23 liepa 2009 02:45 |
| Task Manager procesų .. | IsoldeAislinn | Windows "operacinės sistemos | 9 | 25 rugsėjis 2008 19:26 |
| AnVir Task Manager | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | Kovas 28, 2008 14:40 |
| Cannot open Task Manager | ImSoLost | Virus, Spyware & Security | 19 | 6 sausis 2008 12:28 |
| Task Manager nežymiai problema | lurcherlad | Windows "operacinės sistemos | 5 | Lapkritis 10, 2007 12:04 |
| Temos įrankiai | |
| |