mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Pārbaudīt savu uzdevumu menedžeris out for me plz:)

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 8, 2008, 08:22
Donors Group

Hi everyone atkal

mans pc darbojas mazliet lēns, lai varētu kāds būt apskatīt manu uzdevumu menedžeris un ET man nav, ja ir kaut kas darbojas, ka nav nepieciešams vai varbūt eney aizdomīgs lietas darbojas
Man ir izveidojuši apli ap lietām, man nav neviena, kas tur
Aso Cener TCP kurjers un rundell32.exe
iv nekad nav redzējis, pirms misu, kas pievienots pirms nedēļas man ir uzstādītas g spēkā vadīt, jo varbūt tas ir to, kas tās ir?

print screen šeit>

http://i124.photobucket.com/albums/p...askmanager.jpg

Paldies par eney palīdzēt

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1,50 GIG DDR
Graphics Card (s):
256MB PCI G-force
Sound Card:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
pasūtījuma gadījumā un 650W PSU
Dzesēšana:
DIY gaisa dzesēšanu Heatsink
Tīkla / Internets:
neapstrādāta 50Mbps
Monitor (s):
ACER 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Loga 7 Ultimate
Old Jūlijs 8, 2008, 08:29
Donors Group

iv tikko beidzies Cener TCP kurjers un tas, šķiet coem pēc garšas vadītājs, kad es zīriņš manā logi blakus joslu, lai thats ka viens:)
rundell32.exe ir grafikas draiveri, kurā tas ir droši zīriņš off?

Old Jūlijs 8, 2008, 09:40
Moderator Group

Mēģina izdomāt, Kas notiek skatoties Task Manager ir diezgan neiespējama. HijackThis log būtu daudz stāstīt.

Old Jūlijs 8, 2008, 18:00
Donors Group

Viss jūsu uzdevumu pārvaldnieks izskatās naudas un kā ļauns teica HijackThis būtu daudz efektīvāka.
rundll32.exe ir process, kura izpilda DLL's un vietām to bibliotēku vērā atmiņu,
lai tos varētu izmantot efektīvāk pieteikumi.
rundll32.exe nedrīkst invalīdiem, kas nepieciešama būtiskām lietojumprogrammām darboties pareizi.

alg.exe ir process, kas pieder Microsoft Windows Operating System. Tas ir galvenais process, Microsoft Windows Internet Connection sadali un interneta savienojuma ugunsmūri. Šī programma ir svarīgs stabilu un drošu darbību datorā un nav jāpārtrauc.

svchost.exe ir sistēmas process, kas pieder Microsoft Windows operētājsistēmas, kas rīkojas ar procesiem izpildīts no DLL. Šī programma ir svarīgs stabilu un drošu darbību datorā un nav jāpārtrauc.

Spoolsv.exe ir Microsoft Windows sistēmas izpildāmos, kas rīkojas ar drukāšanas procesu. Šī programma ir svarīgs stabilu un drošu darbību datorā un nav jāpārtrauc.

wscntfy.exe ir daļa no Microsoft Windows drošības sistēmas un rezultātiem pašreizējo drošības stāvokli datoru. Šī programma ir svarīgs stabilu un drošu darbību datorā un nav jāpārtrauc.

Smss.exe ir process, kas ir daļa no Microsoft Windows Operating System. To sauc Session Manager apakšsistēmai un ir atbildīgs par apstrādi sesijas par jūsu sistēmā. Šī programma ir svarīgs stabilu un drošu darbību datorā un nav jāpārtrauc.

avgamsvr.exe ir daļa no Grisoft Internet Security Suite un ir būtiska drošu darbību datorā. Aizsargā pret vīrusiem, spywares, tārpu un Trojas zirgu. Šī programma ir svarīgs stabilu un drošu darbību datorā un nav jāpārtrauc.

Lielākā daļa no tām ir reģistrēta kā backdoor ievainojamības ir tik ļaunprātīgi būtu jāsašķiro no reals viltojumu ja tādas ir
un ja kāds vēl pop up šajā vietā vajadzētu palīdzēt

http://www.liutilities.com/products/...rary/rundll32/
Old Jūlijs 9, 2008, 04:46
Donors Group

kanoakavirus paldies, ka:) es do hi jack šo jog un saņemt bk jums paldies:)

Old Jūlijs 9, 2008, 06:05
Moderator Group

Task Manager nav daudz, jo visi ir teicis, HJT ir daudz noderīga.

Ja jūs vēlaties zināt, faktiski kādi procesi ir darot, jūs varat mēģināt lejupielādēt Process Explorer

Tas ir daudz noderīgāks nekā Task Manager.

Ja noklikšķināt uz Skats un tad Show Lower Pane un tad doties uz Skats jauna un noklikšķiniet uz Lower Pane View un izvēlieties DLL Jūs varat redzēt kādi DLL svchost.exe ir faktiski brauc, kas var būt noderīgi, ja jums bombardēti ar līdzīgo 10 svchost.exe.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.