rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Sprawdź moje zadanie dla mnie plz:)

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 lipca 2008, 08:22
Grupa dawcy

Default Sprawdź moje zadanie dla mnie plz:)

hi everyone ponownie

mój komputer działa nieco powolny więc może ktoś ma patrzeć na moje zadanie i ET mi nie jeśli jest coś z systemem, że nie ma potrzeby, a może Eney podejrzane rzeczy działa
Włożyłem cały krąg rzeczy i nie ma co tam
Aso CENER posłaniec TCP i rundell32.exe
IV nigdy nie widział tych przed moszczu dodano tygodni temu i został zainstalowany g jazdy obowiązuje od maybe thats what they are?

print screen tutaj>

http://i124.photobucket.com/albums/p...askmanager.jpg

dzięki za pomoc Eney

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.3GhZ AMD
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1 gig ddr
Karta graficzna (y):
256 G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
diy Watercooling
Sieć / Internet:
dziewicy 50MB
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Vista Ultimate
Old 8 lipca 2008, 08:29
Grupa dawcy

iv właśnie zakończył CENER TCP posłaniec i wydaje coem menedżera smak kiedy tern po mojej stronie okna bar so thats że jednym:)
rundell32.exe jest sterowników graficznych ustawienie jest to bezpieczne tern off?

Old 8 lipca 2008, 09:40
Moderator grupy

Próbuje dowiedzieć się, whats going on, patrząc w Menedżerze zadań jest całkiem niemożliwe. Dziennika programu HijackThis byłby znacznie bardziej wymowne.

Old 8 lipca 2008, 18:00
Grupa dawcy

Wszystko w menedżerze zadań wygląda dobrze i zła powiedział Hijackthis byłoby znacznie bardziej skuteczne.
rundll32.exe to proces, który uruchamia bibliotekę DLL i miejsc ich bibliotek w pamięci,
dzięki czemu mogą one być wykorzystywane bardziej efektywnie przez aplikacje.
rundll32.exe nie powinna być wyłączona, wymaga istotnych wniosków do właściwej pracy.

alg.exe jest procesem należącym do Microsoft Windows System operacyjny. Jest to podstawowy proces podziału Windows Microsoft Internet Connection i zapora połączenia internetowego. Program ten ma istotne znaczenie dla stabilnego i bezpiecznego funkcjonowania komputera i nie powinno zostać zakończone.

svchost.exe jest procesem systemowym, należących do Microsoft Windows System operacyjny, który obsługuje procesy wykonywane są z bibliotek DLL. Program ten ma istotne znaczenie dla stabilnego i bezpiecznego funkcjonowania komputera i nie powinno zostać zakończone.

spoolsv.exe jest system Microsoft Windows wykonywalny, który zajmuje się procesem drukowania. Program ten ma istotne znaczenie dla stabilnego i bezpiecznego funkcjonowania komputera i nie powinno zostać zakończone.

wscntfy.exe jest częścią systemu Microsoft Windows System Bezpieczeństwa i wyjścia bieżący stan zabezpieczeń komputera. Program ten ma istotne znaczenie dla stabilnego i bezpiecznego funkcjonowania komputera i nie powinno zostać zakończone.

smss.exe jest proces, który jest częścią systemu operacyjnego Microsoft Windows. It is called Session Manager Subsystem i jest odpowiedzialny za sesje w systemie. Program ten ma istotne znaczenie dla stabilnego i bezpiecznego funkcjonowania komputera i nie powinno zostać zakończone.

avgamsvr.exe jest częścią Grisoft Internet Security Suite i jest niezbędna dla zapewnienia bezpiecznej eksploatacji komputera. Chroni przed wirusami, spyware, robaki i konie trojańskie. Program ten ma istotne znaczenie dla stabilnego i bezpiecznego funkcjonowania komputera i nie powinno zostać zakończone.

Większość z nich jest zarejestrowanych jako backdoor lukę tak porwać powinien posortować podróbki z rzeczywistymi, gdy istnieją
i jeśli bardziej pop-up tej stronie powinny pomóc

http://www.liutilities.com/products/...rary/rundll32/
Old 9 lipca 2008, 04:46
Grupa dawcy

kanoakavirus thanks for that:) I zrobi Hi Jack to jog i odbieraj bk ci dzięki:)

Old 9 lipca 2008, 06:05
Moderator grupy

Menedżer zadań nie jest dużo używać jak każdy powiedział HJT jest o wiele bardziej użyteczne.

Jeśli chcesz wiedzieć, co rzeczywiście procesów robisz, możesz spróbować pobieranie Process Explorer

Jest o wiele bardziej przydatne niż za pomocą Menedżera zadań.

Jeśli klikniesz na Przeglądać a następnie Pokaż dolnym okienku a następnie przejdź do Przeglądać ponownie i kliknij przycisk Dolnym okienku Zobacz i wybierz DLL można zobaczyć, co DLL svchost.exe działają w rzeczywistości, które mogą być przydatne, gdy pojawi się bombardowani jak 10 svchost.exe.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Reply

Register

Zakładki